Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Molim zene sa tetovazama da se udebljaju, da ne budu lahke ;)
LAKE, A I TESKE JAVITE SE, TRENUTNO SU KRITERIJI TOLIKO NISKI DA SE PO PODU VUKU
Neznam jesul' lahke al' su vise zavodljivije
Ženin slobodan izbor se uvijek propituje, ako uradi ovo da li je "laka"... Ma hodat ću gola ako želim, a biti nevina, koji idiotizam.
Kazu isto da tetovaze oblik ruza ili zvijezda simbolisu kurve jer one kao nosaju to.
@TettaVegeta: Bas tako sve kao neki frajeri oni nesto kontaju a veze nemaju...
Muskarci koji su bili eventualno sa jednom ili dvije pijane zene u zivotu. Mislim da ste se zeznuli i nisu nimalo lake jer im to daje samopouzdanje....flert moguc da te navuce ali onda lagani odjebaus! Mozes se sa njom smekat, gledat, flertovat ali ako te ne zeli ispast ces naivan! Klasicna igra!
Ne znam dal su lake al su garant promiskuitetne :D
...većina ljudi nešto "smatra"...bez nekog ozbiljnijeg umnog rada u pozadini...tako da većinu "smatranja" smatram bezvrijednim :)
Nemoj tako, vjerovatno imaju razlog, tvoja osuda je...
Ma kakvo tetoviranje, mene boli dok me depiluju, gdje izdrzat ovo bockanje?
Mogu li te ja depilirati, bezbolno? :)
....odradjeno, kasnis:)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
zena sa tetovazom je oznacena, pogotovo ako je na vidljivom mjestu. to je kao javni poziv za seks. tetovazom iskazuje svoj nemoral i svoju razvratnost, samo najvece raspustenice imaju tetovaze. ne nasjedajte na to da vas ubjedjuju u suprotno, sve su one iste!
Jel ti to neka istetovirana žena nije dala, pa si sad povrijeđen i bijesan? :D Kad kažeš "sve su one iste", nije li to previše iskustva za frajera poput tebe...?
Naucno dokazano i vidjeno u praksi :)
boga mi ja na dijeti... a tri tetovaze .
slabo ideš na plažu :))
@pampampara lokacije ;) lol
LAKE KILAZOM ILI LAKE NA CUNDARI
Lake!!! Pa zato lete da ih bubnu xghdcjcsbn
mislite lako bi se dale?