Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako cijeli grad ne vidi to se ne računa kao prosidba. Hranjenje ega i takmičenje
ljubav 0, flex 10
kakvo preseravanje i kakva budala
Na sta padaju
Super. Neka im je sretno. Meni stvarno too much. Nikada se ne bih mogla povezati s likom koji ima ovakvu sklonost teatralnosti. Bajdvej, ovakvi se najčešće razvode... Sve je teatar...
samo malo fleksa i gasira
Sretno i dugovjecnoooooooo
Joj ove omladine danas...
jao bolesnih komentara..kakvi komentari takva drzava... neka svako radi ono sto voli u zivotu.. vi ocigledno volite da kenjate bespotrebno..
hehe, koji glupan.... moraš da znaš da ta koju si zaprosio nije dala samo onima koji je nisu ni pitali....to ti je glavna istina života! Zato i nije ništa posebna ta žena....da je nisi ti neko bi je drugi bez imalo problema :) Bolje bi bilo da si u tišini djete napravio, sama bi ona sa mosta skočila za tobom :)
Joj kralju sta uradi od sebe :)) J.... ce ti mater neces se ni okrenuti, pitat ces se sta bi :D al hajd, mora neko i za mahalu da se zeni :D
I Izetbegovići su bili napravili svadbu stoljeća, Erdogan im bio kum, pa brak ne potraja ni godinu dana!
Bila bi ovo lijepa uspomena samo da je natpis postavio na nasem jeziku, te da snimak nije objavio na mrezama, da je zabiljezeni trenutak zadrzao za sebe i svoju porodicu. Prvo, ne vjerujem da je djevojku prosio pitajuci je na engleskom: "merry me". Ne znam o cemu se tu radi: kompleksi, provincijalizam ili nedostatak natpisa na nasem jeziku. Drugo, objavljivanjem cina prosidbe na mrezama ispada da je ovo priredio bas zbog javnosti, a ne mlade. Mislim da bi se kao mlada osjecala iskoristenom.
@Janje001 Pa u 99% slučajeva 'mlade' ovo same organiziraju preko drugarica koje onda mladoženji daju savjete ili bolje rečeno upute. Suština svega ovoga i jeste da se objavi na Insta i da se naprave upravo te 'drugaric' ljubomorne. Sve je jedno veliko takmičenje postalo, ko ima bolji godišnji, bolje auto, bolje izlaske, žurke... Cirkus!
Samo da ne zaluta na tik tok, biće ok mlada
Što se dečko blamira u startu.
Ovo je seljačka rabota
i zamisli kaze necu
Bašum sagosum