Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedina žena u mom životu je moja djevojka koju sam upoznao na fakultetu, zabavljali smo se 6 godina i sada je već 4 godine moja supruga. Jedno drugom smo bili prvi i nikada nisam zažalio što nisam \"sticao iskustva\" prije nje. Skupa smo prošli sve i zahvalan sam Bogu, sudbini, nebu, ko mi je već poslao. Nekome je to nezamislivo, a meni je opet nezamislivo drugačije. Svi smo različiti i zato ne treba generalisati. Ali svako neka traži prema sebi, nije u redu tražiti od partnera ono što sam ne možeš da daš. Pozdrav!
Imam 20 god. i nisam takav.Prema tome,pricaj odn. pisi za sebe
Ja sam imao ludu srecu da se zaposlim i osamostalim sa 21 godinom, radio sam cijeli zivot i trudio se da meni bude bolje od malih nogu ali nisam ni sanjao da ce mi se sve ovo ovako lijepo i tako rano vratiti, ali sto se tice djevojaka toliko su nezrele u mojim godinama da je meni samo preostalo da se ponudim a ako doticnim udje iz guzice u glavu neka se jave sve imaju moj broj Glume nedostiznu, igraju igrice i sve je fino ljepo krasno a kada je konkretno pitas za nesta banalno kao za obicnu kafu odjednom je zauzeta ili sta vec ima momka a ne shvata da nisam na gubitku jer ce doci pametna i lijepa koja ce vidjeti sta joj se nudi i to zgrabiti Ja ne pitam cesto ali bogami necu je ni ganjati
@alhemicar eee kralju, fakat suosjećam s tobom ,zensko sam, ali eto , uvijek nabasam na nesto pogresno xD
@Alhemičar Brate veze nemaš. Pomogao bi ti, ali ne znam gdje početi. Živio.
Pa ovako: Imate mladog muškarca Mehu iz komsiluka koji radi u pekari i nije gu.z.io od 2007. On naravno teži ka jednoj osobi po principu daj šta daš. Onda imate mladog muškarca Džingis Kana koji je osvojio pola svijeta i mnooooogoo je.b.ao. Džingis je naravno u manjini ali su mu mu.da u većini.
@alhemicar hvala lijepo :)
@ djevojka Veoma cijenim tvoje iskreno mišljenje i tvoje stavove.pozzz
Priroda je priroda ! Neko pobudali s 22 a neko s 32.Ima i onih i to nemali broj koji pobudale s 40 ili 56. Svejedno je da li živ insan pobudali dok još cijedi bubuljice, u srednjim godinama ili kad totalno ostari. Pouka je: ZLO RADITI A DOBRU SE NADATI__NEMOGUĆE. ZLO UVIJEK RAĐA DRUGO ZLO.
@alhemicar znaci : 1. nije joj stalo do tebe, ostavljaj je odmah, 2. obicna je balavica i glupaca, 3. glumi nedostiznu i tesko uhvatljivu i zeli da je ti lovis. u tom slucaju mozda joj se i svidjas,ali ce ona tek odljepit za tobom kada je ti skines s vrata i prestanes je loviti. nije vrijedna tvoje paznje jer voli te djecije igrice. 4. mozda je i imala momka, ali je emocionalno nezrela da predje preko bivseg, 5. sam si kriv s kime se petljas, izjavi ljubav samo djevojci koja je vrijedna toga i kada osjecas da je uzajamno. zena koja te iskreno voli je tvoj najveci prijatelj, ali je to jako rijetko naci danas i zato se ne zalijeci nego cijeni prave kvalitete, a ne povrsne glupace. pozzz
zato takvi mladi muskarci u srednjim godinama pobudale
Mogu li mi komentatori objasniti jednu stvar a koja je u skladu sa ovom temom ? U 99 % slučajeva kada djevojci izjaviš ljubav ona kaže ja sam imala momka. Za očekivati bi logično bilo da ti uzvrati komplimentom ili ljubavlju. Da se razumijemo svi tražimo djela a ne samo prazne riječi.
ti si Colt, san svake zene. ukljucujuci mene. upoznajemo mnoge, sa zeljom da nadjemo jednog takvog kao sto si ti. nadam se da tvoja zena zna koga ima kraj sebe i da te cuva jer si sigurno, jako rijedak. pozzz
...ja sam vjeran dečku k\'o rus votki...
Bog ti ju je poslao, da se vise ne premišljaš
Dok citam vase komentare dvije mi ispod ku**a pobjegle...