Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi ne bismo trebali tako slijepo da kopiramo ove zapadne obicaje. Zapad je prazan od svake iskrene ljubavi i do kraja komercijalizovan. Da zapad zaista zna nesto o iskrenoj ljubavi medju ljudima ne bi se onoliki brakovi raspadali i onlika dijeca ostajal bez doma i porodicnig odgoja. Zapamtite, nije zlato sve sto sija, i nije zapad uvijek i bas u svemu ispred Balkana. Moze se zapad mnogim stvarima uciti od 'primitivnih' Balkanaca.
@vlado.nine; O onome sto je iskreno najvazinije u zivotu svakoga covijeka: porodici i prejateljstvu.
@vlado.nine: Individual uvijek egzistira u okvirima drustva i drustvo oblikuje njegove vrijednosti. Ako nema 'nacionalni ni regionalni' predznak, kako onda da postotak razvoda braka se razlikuje u drustvima sa razlicitim 'nacionalnim i regionalnim predznacima'?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Kakvi debili, Boze kakvi debili....
yolo, kad ne znaju karat znaju ljubit, pošteno
Jebga gistro@ jedni se ljube i propagiraju ljubav dok drugi propagiraju mržnju i podržavaju ID.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
GLUPOST nema granice!
Ljubiti 5h uzalud. Jaja ce da hladi u narednim danima
Ja se volim ljubiti. Mislim da bih i ja mogao neprekidno satima, bez problema. Obicno prekinem duze ljubjenje jer predjemo na sex, ali bih mogao satima. Nisam znao za ovu nagradu, a mog'o sam u Rim. Jbg, drugi put
jel za jezik usta, ili samo susne ?
Sve za dolar, buraz. Oboje bi zajedno popušili sudiji da je bio bonus na Maldive.
I za to bi usne smogle snage :D AHAHAHA Kralj si nema šta!
Lijepo se provedite u Rimu.. Zaslužili ste :)
@vlado.nine Eh.. eh.. malo upornosti i dovoljno hormona ih ne čini ekspertima.. Al' dobro, sve je moguće. U svakom slučaju nek' uživaju.. Jednom se živi..:)
tamara ljubiš mi kobasicu tursku
oj brate mili budala
fujjj
fuj sto se ljube?? haj dobro, ima nas svakakvih
@1od10posto ahaa bas je romanticno 4 i po sata zvaljit se, sline i pljuvacke razmjenjivat bas prelijep prizor :*
nece se za godinu dana rijesiti bakterija...
To se zove zvalenje
To se zove zvalenje
...maratonska ljubav? ...moš mislit kaka je onda ljubav kad je lik sa 5 trebica istovremeno. epska, antička, univerzumska ?
Ne znam je li to možda nisam romantičan ali meni je to malo gadno 5 sati se ljubakati
u svakom pogledu gadno :)
U Rimu ce se jebati haha :D
@mzabubrege Hahah pokusavam biti druze :D