Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slazem se da su macho muskarci bolji.. samo meni nije jasno kako nisam do sad zatrudnio..
Ja kad sam napaljena ne treba mi puno, nekad se slucajno ocesem od jastuk pa svrsim, a ne kad dodjem do komada mesine.
Sex? FUUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJ
OD KAD JE VIJEKA ZENE SU TRCALE ZA MANGUPIMA, TO JE OPSTE PRAVILO, DA SE RAZUMIJEMO TO NUZNO NISU LIJEPI DECKI, ALI ONO STO NJIH IZDVAJA JE NEPREMOSTIV SMISAO ZA HUMOR, SMJELOST, NARAVNO HRABROST, S NJIMA JE JEDNOSTAVNO ZABAVNO, IMATE OSJECAJ DA ZIVITE 200H NA SAT. MOZETE SAD PLJUVATI ALI GOVORIM ONAKO KAKO ZNAM DA FUNKCIONISE
Otkrli ste Ameriku
Scenarij u 99% slucajeva: Taj macho muskarac dere neku naivicnu od djevojke,a kad dodje vrijeme za zenidbu,onda je njoj noga,a on trazi neku postenu.
@Lejla daj fon
Pa naravno...kada je to feminizirani metroseksualac ikada zenu zadovoljio? Mene u krevetu vise pale prostote nego tepanje njegovom slatkom tintilinicu/misku-pisku, ponavljanje olako shvacene jezicne tvorevine \'volim te\' i tako...znam da bi plakala od smijeha da mi neko za vrijeme doggyja veli \"\'voljena,pogledaj taj divni zalazak sunca\"\':)))
Podvođenje dobrog izgleda pod \"mačo\"je smiješno,ali fakat.Mačo muškarca najviše definiše njegovo ponašanje.I na kraju...da rezimiram;možda će žena prije ostati u drugom stanju sa mačo muškarcem,ali isto tako će prije ostati u dugoj vezi ili braku sda muškarcem koga ne karakteriše jedan izlizani pojam nego emocionalna stabilnost i nedokazivaje kroz seks.Hvala.
Ma ljudi bitan je duzina pusti pricu o crtama lica
Nasuprot ovome, kod cura je obrnuto. Što je ružnija bolje se yebe. Dok lijepe glume nešto, hoće samo da uživa, boli je đon za tobom. Ružna se s druge strane rastrže da ti udovolji.
Moraš biti rutav po cijelom tijelu, imati obrve kao Momčilo Krajišnik, vilica ti mora biti četvrtasta da ti glava ima oblik kocke i naravno kyrac od 20+ cm. To je neki opšti opis.
a šta znači to maco? Koji su kriteriji da muškarac bude maco ili nemaco... Slažem se sa jednim od prethodnih komentara, sve je to stvar ličnog i trenutnog doživljaja. I tehnike, naravno.
ahmo azrail
uu pa ovi macho znaju biti prave pi.c.k.i.c.e da bude smijesno.ko bi reko!
pa vjerovatno,ako imaju vise iskustva
Tip sa slike je ružan, cura je vrh