Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
je sa nama koji smo zdravi a ne j**emo što nama ne napravite stranicu
Samo se vi vucarajte s kim stignete, pa ćete završiti na ovim stranicama tražeći nekoga s vašom boleščurom. Pamet u glavu ljudi!!!
Trebali biste se malo vise informisati o nekim stvarima, tacno treba se koristiti zastita i razmisljati mozgom, ali neke bolesti kao sto je HPV mozes pokupiti kao npr. na wc-u a ne samo dobiti spolnim putem, to je bolest koja je cesto bez ikakvih simptoma, a ako budete malo sta procitali, cisto da budete informisani, naci ce te cak da se spominje da ni kondom ne moze 100% zastiti od ove bolesti
Da svi razmisljaju mozgom a ne onom stvar dole , nebi bilo polnih bolesti.
Beta, u ratu je ovdje u Sarajevu masa ljudi zaražena transfuzijiom od hepatitisa C. Herpes genitalni možeš pokupiti u bazenskoj vodi ili na wc šolji. Prema tome, daleko je Afrika, ovoga svega ima i ovdje kod nas.
Od ovakvih,sto dalje to bolje...
@Razum 0.1% zaraženih se zarazi transfuzijom i svi ti slučajevi se događaju u Africi. Ovdje je riječ o neodgovornim ljudima sa Zapada koji hoće da nađu "srodnu dušu" i svjesno naprave dijete koje će imati istu infekciju i koje će ni krivo ni dužno sporo da umire.
Budaletine vi koji komentirate, neki se zaraze prilikom transfuzije krvi, neka djeca rođenjem budu zaražena od majke i sl.
čuj stop stigmatizaciji...pa jarane što su se jebavali gdje su stigli.nije mi ih žao.
my boy ima sifilis i ja mu ljubim bubu svaki dan...