Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja se odmah dogovorim sa kolegicom...samo sex, sve je na tanjuru.....a poslije svako svojoj kuci
ja po kancelariji fatam sta stignem a i koleginicama nije mrsko.....
cuj tabu tema, hahahhhahhaha pa u bej ha je sve tabu
ovo vazi samo za privatne firme...u drzavnim bi to bio incest...sve familija...
ahahahahahaahahahahhaah :)
Zašto ne pomoći kolegici koja je usamljena u životu i zaspostavljena kao zena? Ma hajte molim vas naravno da treba upraznjavati vezu na poslu naravno bez emocija čista kolegijalnost hvala!
mnogo su suosjecajan :) pomazes u nevolji, lijepo od tebe salim se......mala carakanja po kancelariji su zanimljiva, ne mora to biti ni veza ne mora biti ni seks......cisto koketiranje, nema nista ljepse :)
@ogledalce Da te čojk čuje, ihh..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
ljubavnu aferu na poslu sebi mogu priuštiti samo nezrele i neformirane ličnosti!
Maya, puno pricas. Poljubi me.
Sreća da ima neko ovako pametan i mudar da nas nezrele i neformirane glupane izvede na pravi put. Mogu misliti kako je Mayi teško živjeti u svijetu gdje su svi papci, a samo ona normalna i pametna. Zavidim ti Maya, volio bih da sam i ja tako čedan, zreo i formiran kao ti...
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
pa naravno da je tabu tema jer vecina tih poslovnih kolega koji se upuste u afere je udato/ozenjeno