Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je brdo koje se zove Kala Pattar. Nalazi se u podnožju Everesta, iznad baznog kampa i omiljeno je za hajkere, jer se sa njega vide ne samo Everest, nego i Lhotse, Nuptse i ostali vrhovi oko Everesta. I helikopter je samo jednom u istoriji dotakao vrh Everesta sto je upisano u Ginisovu knjigu rekorda, jedan Francuz je to uradio. Ovi današnji mediji su kao i ovaj par postali (kao sto neko napisa) Attention Whores
Popneš se i ispadne ti prsten. Mlada bi te za njim šutnula :)
i onda će se mlada dugo liječiti od upale jajnika,sinusa itd
da imam pare i ja bi se vjencavo na Everestu
cica joj se smrzla u onoj laganoj haljini
neka fala, ja ne bih.. ipak, bolje tradicionalno..
zbog ovoga mrzim photoshopirane fotke ! nema razlike da li si tamo na licu mjesta ili da li si se dodao photoshopom na pozadinsku sliku.
Mozda blizu al na mont everestu sigurno nisu
Nisu ni blizu vjeruj mi... na prvom baznom kampu su....
Ovo se zove attention whores. A i nisu na Everestu. Al nek im je sa srecom...a i trebace im jer obicno preeksponirana ljubav ne traje dugo.
attention whores :-) to je to!