Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na kakvu sam ja glupost sada potrosio 5 minuta citajuci ovaj clanak...
Nismo ti mi krivi što ne znaš čitat, čuj 5 minuta. ;)
Nije ti valjda trebalo 5 minuta za ovo :))
ljubav je isto i kad on krene da pere zube,pa ponese i tvoje da ne ustaješ :))))))))
HAHAHAAHAAAAAHAHAHAHAAAAAHAHAHAHAAAAAA... ;-)))
Bas ti hvala, dobro si me nasmijao...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
nema sensu.... ;)
Mnoge navedene tocke su stvar osnovne kulture, koju ako imas, imas je uvijek...pa i sa partnerom. Mislim fuj, sta reci.
Mislim svakom svoje, to medjusobno cupkanje je privatna stvar i ne smatram ga strasnim, niti govori o necijoj kulturi ako ostane izmedju cetiri zida, kao sto je i ovo za vaganje obicna glupost. Ostatak, ajme, ajme. Najbolja mi je ova konstatacija "kopanje nosa - neki od nas su jednostavno vaspitani preko granice..." Molim ???????????????? Od kad je kad ne kopas nos vaspitanje preko granice? Valjda to spada u osnovnu neku kulturu.
Ja i moja hanuma svako jutro zajedno pustamo "golubove" ispod jorgana...,mozete da zamislite koja je to romantika... ;-)
ovo klix istrazio ocito. jel fakat neko pod povecalom posmatra bubuljice, bolesno
Samo zeleno hani :) mozes ti sta hoces, samo nemoj u crveno haha :*******
Onda je moja ljubav presla granice u 7 stavki. :)
najljepše je kad ivadiš kitu iz guzice svoje drage, a na njemu šampinjon
što nam žene dislakjaju :)))))
Sve je dobro dok ne podje trazit pare....
_"Ljubav ima granice: Osam navika koje mnogi ne žele raditi pred partnerom" Bolje bi bilo da u naslovu stoji da čovjek ima granice, pa svoje potrebe i navike ne želi raditi, ne samo pred partnerom, nego i pred drugim ljudima. Ipak smo ljudi sa razumom.
neke stvari treba drzati za sebe
Ciste gluparije... Moje Ogledalce...
Najbolje su one koje primaju u sve rupe i to svuda, ne srame se ni u javnosti, ali problem je ako prdnu ili odu na zahod i prave se dame, a ne možeš biti dama ako radiš ovo prvo...
Slazem se :)
ja volim srati u wc-u dok dragoj namještam tampon, a ona meni vadi urasle dlake na leđima, pa onda naizmjenično promjenimo mjesta...ljubav nema granica
Ja juce ziv usro...3 put se vracao :D
Jel to sto te ostavljam,pa te tuga spopala ili sto sam rekao da su ti velika stopala...