Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znači izabrali Vjekoslava Bevandu za mistera Reddita?
nisu navele da vole nausnice :)
Te osobine se svide mozda jednoj zeni u pedeset njih, a svakoj od njih se svidjaju osobine koje imaju momci tipa Brad Pitt, Lazar Angelov, pa cak i Amel Sejfovic (taj se svidja posebno zenturacama koje su zagorile hahaha) .
Po ovom je Bevanda prava frajercina...ima coek sve, celav, podočnjaci, dlakav
Koga ste pitali? one iz Filma Brda imaju Oci > dlakavi , oziljci , krivi zubi svee
A zato ja jedva do posla dođem... Raskupusaše me
hahaha! legendo :)) Ja ne znam stvarno kome ovakvi članci padaju na pamet? Da su napisali glas, ruke, bilo šta, ali "nesavršeni zubi"...ccc
@dolce1bregana. Sta je to sa zenama i rukama? Dobro, iskreno i meni se sviđaju zenske tuke, prsti, pramen kose.. Ali dosta mi je zena reklo da im se bas ruke sviđaju, srecom.
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
molim?? jel ovo reddit/yagomir mozda bio u pitanju ??
Našli par glupača da na njima vrše ispitivanje.
joooooooooj klixe !!!!!!!!