Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedva cekam da se napokon pocnem seksat
Kako će kondom \"znati\" kad smo ja i žena završili sa seksom ?! Nekome seks traje pet minuta a nekome i sat vremena.
Kondom ispari...ali prema ne, ne unutra :P
je li se iko pita, npr. gdje ide taj razgrađeni kondom, te supstance od koje je izrađen, možda on super efikasno djeluje kao kontracepcijsko sredstvo a za poslijedice imaš akumulaciju nekih toksičnih tvari u plazmi ili ne znam gdje bih naveo primjer?
commi; Ne stoji po tebi al meni je vazno da oni koji me poznaju znaju da mi stoji ;) I Lady ima pravo da iznosi svoje misljenje takodjer i ta misljenja koja ocigledno vama ne pasu ;) A sto se tice tvog nicka , covjek ponekad ne zna da li si commi ili commica jer ponekad pises kao zensko a ponekad kao musko. Pa sad , jesi ti bolji/bolja sto zivis 2 zivota ili ja sto sam iskrena ?!
@lady ...nije da nekoj od vas 2 držim stranu...al\', ovaj ti nick nikako ne stoji :)
Okice zelene; Ti si ta koja je glupa , samo znas reci \"Vadi na vrijeme ili od*ebi\" Bas se vidi kako znas o zastiti ;) haha
U pravu si commi zamllacujem se bez veze
...dame...mir :)
Ja se ne ,,izrazujem\' ja se izrazavam . Moj komentar se odnosi na kondom koji zena treba da koristi . A o zastiti uopste znam ja dosta . Nemoj da me prozivas vise .Glupa si ko\' noc.
Okice zelene; Pogledaj sebe kako se izrazujes ;) izrazila si se kao da nemas pojma o zastiti kao da nikad kondom nisi ocima vidjela. Zar vas nisu ucili neki stvari ? Treba i o zastiti razmisljati da nebi dobila polne bolesti a ne samo o onoj stvar dole znas ;)
@Lady , koristis taj nik a izrazavas se kao zadnja seljancura, veze nemas ko sam ja pa da me nazivas kurvom ..Mislim sta reci ???
malla garava i Okice zelene; Jeste li uopste nacitane u vezi zastite itd ? Zbog takvih kao vi , dobre djevojke dobiju polne bolesti jer vas muskarac ne moze natjerati da se sexate s kondomom. STITITE SE I PRESTANITE NEDUZNIM OSOBAMA KVARITI ZIVOT ! Ku*ve odvratne.
Mrs , i to treba zenama uvalit jelde ...nema sanse da ja ovo kupim , vadi na vrijeme il od...bi..
Ubodem pa odem i nestanem u vidu malgle....
e bas si garava, dusa draga
@Edin Edine sine, pomozi ti nani, njoj ga niko nije turio ima 30 godina...