Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek je društveno biće, koja korist samoće...
Kad je lockdown samo guyit treba
dosadi i to yarane...
kod nas više interesantnije političke nego sex teme..kondom glavu čuva!
Kaze meni jaran nako svadje sa zenskom: druze, to da valja, otac je ne bi dao nikome, ostavio bi je sebi. 😂😂😂😂😂😂
Nema predrasuda..rodene se sa stricevicima udaraju ..grozota...danasnje cure lutrija..amuskarci vise gej parada... Bildaj a jaja mala..
E cuj fizicki izgled postao manje bitan, pa ne mozes se kvalifikovati za pricu ako nemas izgled dzaba ti sve
A pare?
@kensington pa ne vidi nijedna imas li pare kad te prvi put vidi, ne pise ti na celu, prvo se moras po izgledu kvalifikovati pa onda ide to kakav si, pare i ostalo, mada se te pare previse potenciraju i mislim da to vise mi muski radimo kad se slikamo na haubama nekih BMWa da impresionarimo zenke ko da one imaju nesto od nasih auta jbt
Pandemija je uticala i na tok rijeka javljaju strucnjaci😉😉
tiktok trend