Formula za uspjeh
0
Koje su navike sretnih parova?
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drzanje za rukice nista ne znaci,jedino moze znaciti nesigurnost koja se lijeci tim javnim ispoljavanjem \"njeznosti\",kakve veze sa zivotom ima drzanje za ruke sa sretnom i kvalitetnom vezom??? kompleksasi....90% veza propalo a svi se drzali za rukice,eto toliko o tome...i zaista nikog nije briga koliko zivis zajedno sa partnerom,to je takodje privatna stvar i mi to zaista ne moramo niti zelimo znati,hvala lijepa!
čemu negativni komentari,26godina zajedničkog života mi daje za pravo da kažem da je istina ovo što pišu
SARAJEVO X JE POSTAO PORTAL ZA LIJECENJE ZIVACA SVIH UMOBOLNIH I ISKOMPLESIRANIH TIPOVA KOJI NEMAJU POSLA, DJEVOJKE, MOMKA, BUDUCNOSTI I TAKO DA OVOM PRILIKOM PORUCUJEM SVIM NORMALNIM LJUDIMA DA NE CITA OVO SMECE OD KOMENTARA I NE OPTERECUJU SE OVIM GLUPOSTIMA. BUDITE POZDRAVLJENI;)
To ima kod svakog sretnog para,. To je bilo kod mojih roditelja, kod moje bake i djeda koji je svako jutro donosio kafu i dorucak baki u krevet. Tako je i u mom braku. Moji su roditelji gledali tv zagrljeni. Nije da nije bilo svadja, normalno da jeste, ali ovo sto je nabrojano u clanku je normalno ponasanje sretnog para. Svako ko je u vezi a ne ponasa se tako neka se zapita da li trosi uzalud vrijeme. Nadjite nekoga koga cete voljeti i ko ce vas voljeti, i zivot ce biti nesto sasvim drugo, ljepse.
koje gluposti hahaha volim te...... laku noc,.... uzivaj u danu... pa gdje to ima?
Za sretnu vezu je potrebno da muskarac ima brdo para
..mrs..
ajd bjaziiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Budite sretni da vas vide sa partnerom - zaboli nekog RACKU za vama !!! Kad ce penzije ???
imal sta bolje??mici ovo...
nek ti mama to upraznjava
ja patetike, ako je partner ruzan i dosadan - dzaba sve - mjenjaj !!!
Sto ukinuste komentare za Dodu??