Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva je grdna, dobro je i sama sebe htjela .
Budala, i krivih drva će vazda biti 😉
WTF?
Mlada,a kako sa seksom,koja od vas dvije vise uziva?
Kome ide imovina ako se razvedu? :/
Dolazi žena, u ranim tridesetim, na kasu u supermarketu i stavlja voćni jogurt, organski keks, salatu, dijetalnu kolu, nemasni sir i raženi hljeb. Iza nje dolazi pijanac, pa malo zuri u nju, a malo u njene proizvode. "Mora da ste neudati", upita je on. "To ste saznali samo na osnovu onoga što kupujem", pomalo zadivljeno, reče ona. "Ma, ružna si, brate mili".
Hahahahah dobar
Uh,zubi su joj kao poligoni.
Sad se može .ebat'!
aha, sto znaci mozes se ozeniti/udati sa samim sobom, a ne mozes osobu istog spola?? jest ovaj svijet jeban -_-
Na kraju piše da brak nije zakonit.
normalnija od 99% mladenki koja radi histeriju jer će biti nečija žena kao da bez toga ne vrijedi ništa. drama oko kumova, uzvanika, slikanja, naslikavanja, glazbe, vjenčanice, usiljena slikanja, trošenje basnoslovnih para i onda se razvedu nakon 2 godine-. kao žensko nikad neću razumijeti tu histeriju 99% žena, ponašaju se kao nenormalne lude!
Jesi li ti udata?
@croatia, nisi u pravu sa svojim komentarom. Sve što si napisala, dotična je uradila uprazno, samo za sebe. Jedino se nema od koga razvesti! Možda od ogledala koje je poljubila. Hahaha, ne treba joj ni sud ni parnica, samo ga razbije peglom i gotovo! Svršen brak! I to se ne zove histerija, nego euforija vjenčanja. Normalno je napraviti ceremoniju, ali ne ovakvu kao što je ova nenormalna osoba uradila.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Šta sve neće uraditi ljudi samo da dobiju malo medijske pažnje,jadno stvano.
Bolje da se udala za mene za bosanske papire.
Kako smo brzi na kritiku. Treba cijeniti ženinu hrabrost da se suoči sa eventualnim kritikama i podsmijehom okoline. A je li umjetnica ili ne, postoje meritornije osobe od nas. Iako, lično mislim, da je ovo neki LGBT happening kojim se, vjerovatno, skreće pažnja na usamljenost ovakvih osoba, opet prvenstveno zbog nerazumijevanja okoline
Kako li će izgledati bračna svađa?
Pa svi se mi ponekad posvađamo sami sa sobom! :))))))
To se medicinski zove SIZOFRENIJA.. Shizofrenija potiče od grčkih riječi shisis (cijepanje, rascijep) i phrenos ....
...a inace prouzrokovano demonima.
Ima iPhone i ne treba joj ništa više. živio Apple!