Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jbt toliko priče, filozofije, teorija i teorema oko 3 minute fizičke akcije. Kako li je uopšte opstala ljudska rasa milionima godina bez ovih tarapeuta
@federalac2000g akcenat je ovdje na braku. Brak u danasnjoj formi najvise odgovara zeni jer muskarac ulaskom u brak ne dobiva nista jer druga strana nit kuha, nit pere nit siri noge. Zena tek u braku pokaze pravo lice, a mnogi se onda hvataju za glavu kad shvate koliko su se samo za*ebali
...3 minute?! Onda sam ja dobar🤔
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Ma samo zdrava hrana i što manje stresa. Kad jedeš smeće i sikiraš se svaki dan na poslu, kući, u banci, nije ni čudo da je mekan ko duša.
Nemoj ići u banku, moreš sve preko interneta.
Ne treba dno tražiti i sikirati se...niko ga nije nasao
Stocking, bondage, anal, cushot, bagging, wand masazer i brak spasen!
samo horizontala..bili ljuti..tuzni..sretni..nesretni..sa ili bez love..horizontala je zakon
@OOgledalce he he he :-))))
ih ih ih
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Brak je najveca tamnica koju je ljudski rod izmislio jer je covjeku monogamija silom nametnuta. Biti vezan za jednog covjeka/zenu citav zivot je mentalni zatvor za ljudsku psihu , posebno ako oboje udju u brak mladi i ako odma dobiju djecu. Prirodno najzdravije zajednice su one koje nisu uslovljene bracnim potpisom i one najduze traju
@gooUser1568227271 "Slobodne" zajednice su idealne za one koji neće odgovornost, nego da mogu otići kad im prahne. Djeca, imetak i ostalo - nek' se neko drugi bavi, "slobodnjak" ima drugi put. Ne, brak je upravo tu da se zvanično preuzme odgovornost pred zakonom, pa ako hoćeš da ideš, zakon će te natjerati da ispuniš obaveze. Ako ti ne odgovara, onda ne ulaziš u brak, niko te ne tjera. Brak je bez prisile.
drkaj mu quvac dok mu se ne digne i onda mu ga popushi dok ne ocvrsti i onda mu reci da ti lize pizzu i onda mu se naguzzi....pa ja
Hahah. E čuj simmering - milovanje i maženje sa erotskim elementima. Nema toga kod nas. Koja ga dirne, ili se drzne upitat masažu, fasovat će ga, to je općepoznata stvar.
@LegitimniKrky Simmering - Zakuhavanje :-)
Doktore, otiš'o mi simmering!😅
Kljucna stvar koju bih preporucio seksualnim partnerima i buducim bracnim drugovima: Potpisivanje predbracnog ugovora
Po mogućnosti u Dejtonu.
Po cemu je ON " sexolog " a ja nisam , a povalio sam vise cura i hanuma od njega,bar duplo ;; cuj " sexolog "
Seksolog mora poznavati sve vrste seksa, sa penetracijom ili bez, sa bilo koji spolom, bilo koje dobi i rase, sa jednim ili više učesnika. Nauka je to kolega.
treba 8,5, rasna je. nisam citao ovu glupost, ja cu vam objasnit sta je kljucno. kljucno je da je zena umiljata prema tebi pa ce biti svega, a bice umiljata ako osjeca da ne moze naci boljeg. ako osjeca da moze, bice suha ko suho meso oblozeno šmirgl papirom, siroka ko hodnik, a svadju i deranje ces dobijati umjesto rucka.
@Ocjenjivach3 lijepo je ostaviš tom boljem pa ćeš da vidiš kako te za heftu nazove sa drugom pričom ...
hahaha cuj terapeut za sex...zar nismo balkanci savrseni i najpametniji na cijelom svijetu
Kljucne il nekljucne cuna dole i vozdra
Kojim parovima.