Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni djevojke kada napisu u chatu : cao ,sta ima , sta radis??? Odmah znam da hoce avanturu samnom u cayennu
@cartier Promjeni ruku kad drkas. Super je ko tudja 😇
Mala imas ll ti papire 😂
Ja sam mala vodoistalater hoces neces ko ti ..... lalalalaaaaa
Hoš-neš Bangladeš!😂
a sto ako je "zainteresovana"? zasto nebi bio "zainteresovan"??? Jel to mislite da samo muskarci zenama salju poruke, zato se kod nas zene ne kar.aju a muskarci se ponasaju ko da su svaku vec povalili. Los vam je ovaj nastup u tekstu.
Ja bi da ti turim.
Poppen . de
Samo poslati sliku novčanika i pun svežanj para, eventualno Audi A8 i na konju si. Reći će ti da si lijep kao lutka i tu "ljubav" počinje.
Daj, znam da imaš :)
Bili čiku?
Uh kako bih ti ga provuko kroz najlonke pa kad se ne nadas nabo u vaginu pa kad se dobro navlazi prangija premjestit u anal i tamo svrsit ovo sve poslat s laznog profila a ako joj se dopadne javit se sa pravog i sex zagarantovan