Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I bosanski smisao za lopovluk
ejs....još jedan glupi članak iz ženskog časopisa koji veze nema s realnošću
Zene bi se je*ale, a da im ne udje..da je babi nesto bila bi astronaut.
Stotine studija, naučnih istraživanja, priča prekaljenih jebača o ovome je urađeno i zaključak svaki je jednostavan. Žene privlače duhoviti, ozbiljni, mišićavi, grubi, nježni muškarci, dječačko - jebačkog osmjeha, svježe obrijani sa bradom od par dana, sa zelenim tamno smeđim očima i velikim samopouzdanjem, da je stidljiv, da voli umjetnost, da je krkan i džentlmen, da hoće šljapnut, ali i zaplakat, da je jak psihički, da je ranjiv, da je druželjubiv i samotnjak, da je sasluša i da je ignoriše, da joj vjeruje i da je ljubomoran .... Sve u svemu idealan muškarac mora da se transformiše brže od Megatrona, da bude šizofreničar i naravno neće smetat ako ima kurčinu.
...oplakah :)))
smucek, od danas ti dajem lajk na svaki komentar hahahah :D
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Boga mi meni dobar fudbaler
Nisam znao da i zene zamisljaju :))))))))))))))))))))))))))))
E moj dragi prijatlju, pa šta ti misliš šta ti radi žena od onog momenta kad te glada sa prozora a ti ode naposo? i zaista vjeruješ da je se istog dana slučakno pokvarila vešmašina i majstor bio popravio ko fol spadalo pod garanciju???? Gorenje ima samo 5 godina :)
Idealan muškarac za Sarajke je turčin, ružan, glup 'vakav, 'nakav nevažno, samo nek je turkye
Žene vole muškarce u pravo smislu te rijeci. Ne mora biti nit lijep nit zgodan a nit bogat. A bogami žene najmanje vole ove "papucare" koji idu da ugode svemu.A svi već znamo da se ne moze ugoditi svemu :) Prema tome, žene poštujete svoje muškarce i nikad ih ne gnjavite i nepeglajte glupostima, jer time se odbijaju od nas :)
Zenio bih te :D,ali da ne bude u teoriji jedno u praksi drugo ;)
Zene dolaze! Dajte bic! Nikad se nemoj izvinuti zeni. Zene su zle kada smetas.
haha. lude žene.
Kako žene zamišljaju savršenog muškarca ---------- Moze da bude ruzan ko krokodil, krupan ko slon ako je pun ko brod ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
nemere to tako ,nemogu jare i pare.nou van iz prfekt
Testiranje je izvrseno na zenama koje su same zadnjih 37 godina.
@rootman i izudaranu zvecku.
Casopisi su najgori pogotovo ovi za zene, zenama u psihu forsiraju misljenje da muskarac treba da bude onakav kao sa slika u tim casopisima, sto je jednostavno receno bolesno. Kako su prije mogle bez plocica i bicepsa vaal mogu i sad.
A ono kao bekam bi trebao biti taj tip? Osim izgleda nema nista. Bolje da ste stavili sliku upitnika :D
šta će bekamova slika ovdje?? Treba vršajević da bude tu
Simona, you're getting older. Your journey's been etched on your skin. Simona, wish I had known that, What seemed so strong has been and gone. I would call you up every Saturday night, And we'd both stay out till the morning light, And we sang, "Here we go again". And though time goes by, I will always be, In a club with you in 1973, Singing, "Here we go again" :)
nije posteno nigdje balkanaca