Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Danas sve bile beze vijesti na Kliksu, nisam mogo ni komentarisat, pa evo sad koristim priliku. Pozdravljam mamu, tatu, baku, seku, bracu, macu, Komija, mamu, prijatelje, mamu i ostale poznanike.
...i naravno...želiš mir na svijetu :-)
... i Aresa :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Imate li neki članak kako se ponašamo mi koji imamo profile na FB, ali ne eksponiramo svoj ljubavni i poslovni život na istom, niti obavještavamo "prijatelje" o svojim fazama tuge i sreće? :P Kako se ponašamo mi koji imamo Facebook profil koji nam služi da se zabavimo i eventualno razmjenimo par poruka s određenim brojem osoba, a kako se ponašaju oni koji imaju FAKEbook profil pa svojim "prijateljima" prikazuju život koji ne žive? :P
zivio blok
lajkaš moj
Nedavno,prolazeci pored klupe gdje sjedi bracni par,cujem zestoku raspravu i svadju istih i odjednom njemu supruga prijeti:"Skinucu te sa facebooka"!Izgleda da je to danas gora stvar od razvoda.
Ponašaju se tako što stalkaju bivše, njihove prijatelje, nove osobe suprotnog spola s kojim se bivši/bivša fotografira i stavlja na fejs.
Vjerovatno ovisi i o dubini veze.
Babylon^2
Nemam FB profil! I ne zelim da imati!
svaki dan Fb i neka nova nebuloza u vezi istog klixe lagano mi počinjete ići na ...
hajmo se uradit, gudra rizla ćet, dobitna kombinacija
hahahahhaha meni već prejako :D
hahaj, znaci uradio si se da je malo rec, cime si hahh
Za par dana vam javim "Kako se ja ponašam na facebooku nakon prekida ljubavne veze".
Uh.. ovo bas za me.
na kraju se ubi jarane kao u knjizi 🔫
Imam listu stvari da obavim prije toga..Pa cu onda ko Kurt Cobain..Nis se ti ne sekiraj.. ;D