Ne svađajte se s partnerom
0
Kako riješiti nesuglasice u vezi sa finansijama
Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala na ponudi vec sam u cvrstim rukama i takodje Austrija -Salzburg !
I ja sam reko zeni,ne treba ti ba 2 kile mesa da se najedes,mozes proc i sa kilom..al jok...pojede bo.g.a oca
haj udaj se za mene, odmah se razvodim svojom i tebe zenim jer moja odvede sebe i mene u bankrot ;) trenutno boravak, Wien - Austrija
Postavite sebi cilj i stedite.Drage djevojke i zene otvorite ormar i pogledajte koliko stvari imate a niste ih obukle vise od godinu dana.Sve sto niste obukli je kao da ste poderali novcanicu u toj vrijednosti.Muskarci i mladici ne bacajte novac u kladionicama ili na alkohol,cigare.Ustedite sebi za kurs stranog jezika i sl. ulazite u svoje znanje.Bar uplatite sebi putovanje,ako nista ostat ce vam lijepe uspomene.
pa nista nam niste objasnili kako smiriti tenzije, i ovo ne pije vode da kazem onoj svojoj rospiji da joj ne treba nova suknja jer je ona ljepsa bez nove suknje- kad nije, njoj ni haljina od princeze Dajane ne bi dobro stajala.... :(
neJma*
koji budžet ?
stedim i pazim na svaku paru jer mi nije lako citav mjesec raditi i to vec godinama.Stedeci cijenim samu sebe pa tako nemam ni svadje po ovom pitanju.
Pare nisu problem,para nema!