Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo mi glup naslov i to jos kako ??Ako su partneri sa punim razumom usli u svoju vezu onda bi trebali otvoreno i bez dlaje na jeziku razgovarati o svemu pa i o ovoj temi.Nisu stari rekli bez razloga : Kad zdrava komunikacija zastane tad se i brak raspa(d)ne ?!
Nije dijete za svakoga.Lako je odgojiti pavijana.Spram prirode treba biti oportunista.Ako ona neće ne treba tražiti sebi belaja :)
Čuj kako razgovarati? Pa radi se o supružniku, ne o nekoj random osobi sa kojom eto planiraš dijete pa ne znaš kako da to saopštiš, ili kako da pričaš o problemu. Valjda se upoznaš sa osobom prije braka, pa ako se desi ljubav i veza potraje, nema teme o kojoj ne možeš otvoreno pričati
@opp Klinac planiraš.Planiraj ti šta oćeš ,ali dok ga dobro ne zakuješ nema ništa :)