Komentari (125)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bolje da sam mlada govna jeo,nego sto sam tebe Ranka sreo...
jesil stvarno cnc programer?
lako cemo za romansu, nego gdje je posao??
OVO JE SAD MASOVNO-NARAVNO POSAO ZAHTJEVA DA SE POPIJE KAHVA,SOK.I ZAVISI KO JE SPRETNIJI DA UBACI DRUGOJ OSOBI U KAHVU,SOK.ZA MUŠKARCE IMA VIJAGRA,KOJA SE NJIMA UBACI,AKO ŽENSKO ŽELI DA GA OSVOJI,DA GA RASTAVI ITD.A ZA ŽENE IMAJU OPOJNE STVARI KOJE VLAST ZABRANJUJE I KRIJE.I KOJE JAĆE DJELUJU NA ŽENE,50 PUTA,NEGO VIJAGRA NA MUŠKARCE.PRAVA ISTINA
znam da smo mi u BHTelecomu pošteđeni takvih avantura... nije red s rodbinom se taslačit...
cemu vi ucite narod ccc..kako se uspjesno kurvati na poslu
Ovi iz klixa su stvarno nepojebani i nevini. Nit ku*ca nit p*cke vidili. Gledaju samo pornice i trljaju se. Vidi se da gledaju one pornice gdje radnica na radnom mjestu pocne pusit direktoru. Daj jbt mrs stoko izgorjela i nesposobna.
nemaju kad ni vidjet kad samo vijesti po zraku hvataju i prenose na portal... nema kod njih,klupica,gitarica,pijankica...spontano,vako nako...djidji midji,samo tastatura rodjaci!!
U bosni sve familja u uredima ,nema toga srećom.
ima i u porodicnim...cuo sam nedavno da bratic strinu krese...
A mi sto radimo na gradjevini je li normalno da nas sef radilista nategne preko skele ili da mu popusimo u bageru?
Odgovor je jednostavan - nemoj se hebavat na poslu, to dvoje ne ide zajedno, pusti ti sporadicne slucajeve, nek su zivi i zdravi i sretni, al to je rijetkost...
Ja imao i super prošao,,:))) Radili sve one bezobrazne stvari:)))
Niko ljubav ne spominje.Lijepo je doci na posao i znati da te tu neko voli i da ti tu nekog voliš.
Lijepa vam je ova lekcija iz kurvanja. Želim vam od srca da vam se supruge i muževi kurvaju iza leđa. Fuj ste!
Klixov savjetnik kako biti kurava a da ostanes fina...
a šef mora biti muško,šovinizam
@normala99 Pa ako cemo po tome, puno je cesci slucaj afere radnica-sef nego radnik-sefica.
Tesko da se moze imati romansa na poslu, a da to ne utjece na posao.... Uvijek je bilo...ne petljaj nis ni sa kim tamo gdje platu zaradjujes...:))))))))
znao sam da cu te naci na ovom clanku :-))))
@KSAhunter kako znao? :))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Ipak je teze prezivjeti romansu bez posla nego na poslu
izuzev ako niste u drzavnoj službi (jest da je to incest) ili pripadate istoj (vladajućoj) stranci....onda hem sto se mozete taslačiti kako i kada hoćete hem što možete i vas cijeli narod hebati u mozak.