Savjeti stručnjaka
0
Kako 'preživjeti' prvu godinu braka
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobar savjet belma, svaka cast, lijepo je to cuti od nekoga ko je relativno dugo u braku, i uz to je sretan kao ti. Slazem se da je ljubav i karakter osobe sa kojom si u braku njavazniji faktor za sretan brak, iako nemam toliko iskustva kao ti...:) Znaci ljudi, ljubav ljubav samo ljubav....DOLE SPONZORUSE!!! :):)
Puno od navedenog nisam radila ,ali zivim 15 godina u braku veoma setno imam sad veliku djecu ameni je tek 33 godine. ljubav je najveci kljuc uspjeha. ako se dvoje vole nista nije n eostvarivo,ali ako je brak sklopljen iz iontersa trajat ce dok postoji interes .ljubav lubav i smao ljubav.voli te svog sudruga zbog njeg aa ne zbog neceg drugog:)lijep pozdrav
Saidji slazem se stobom o finansijama obavezno proje braka. mozda je ovaj drugi raspikuca koja se zaduzila u kredit pa sad ovaj drugi treba da rinta za njega Jos gore ako je ovo drugo shtedisha , neshto bi ostvario a onaj trosi , ma samo dobiti slom zivaca sa nehljebarima
\"Razgovarajte o finansijama - Nakon vjenčanja, obavezno povedite razgovor o finansijama...\" Ja bi najprije rekla : Prije vjencanja, obavezno povedite razgovor o finansijama. Inace, hehe, eto problema!!!! :)
sve ovo nisam radio i opet, nazalost, prezivih prvu godinu braka, a bogami i 4. :D
ovo moze samo zena napisat, zaboravlja jednu veliku cinjenicu, zene imaju PMS i neku svoju glupu glavu, samim time sve ovo gore navedeno je nemoguce, barem 6 dana u mjesecu :)