Nezadovoljstvo u vezi
106
Kako nauka objašnjava zašto ljudi varaju
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jednu bitnu stvar ovakva "istraživanja" uvek potcene. Priliku. Možemo li za nekog skromnog paora, recimo, koji dane provodi na njivi i čak i u trenucima kada je van nje ničim ne privlači pažnju i ničim se ne ističe, reći da je divan i odan partner? Da se, s druge strane, žene interesuju za njega i jasno mu to daju do znanja, bil' ovaj naš farmer i dalje bio tako odan i divan partner svojoj izabranici?
Hoćeš reći da prilika čini lopova?
Da, upravo to želim reći, samo sam malo proširio priču i plastično objasnio😊. Iz tog ugla, svodi se na to ko je mentalno jak i rešen da istraje, naravno, mora se imati i zbog koga valja istrajati, mada ne znači nužno (a ni često) da su kvaliteti partnera, ili manjak istih, uzrok tih avantura
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Nema tu nauke poslije par godina braka sve dosadi,pogotovo sto se veliki broj nasih cura u braku udeblja.haj ti s merakom je...i kravu od 100 kg. Ma nemoze nikako
A mudonje se ne udebljaju i opuste ? Dosta momaka izmedju 20 i 30 vec ima sise i stomacine, kukovi siri od ramena, a tek stariji.
Varanje je bezveze. Ne zelim nikoga povrijediti zbog par minuta zadovoljstva.
To zašto partneri varaju je zapravo i dokaz da brek nije prirodno stanje, nego nametnuto. Čim osjetimo da smo zatočenici bilo čega, javlja se pobuna i da to tako nazovem bijeg u slobodu.
Čuj muškarci češće imaju seks prilikom prevare! A s kim, molim te, sa samim sobom?
Ma čovjek je proklet i tačka!
Tako me je temeljito naučila da se može uživati a da ne pruža zadovoljstvo, i da svaki joj pokret, svaki dodir, svaki dodir, svaki pogled, svaki zadnji dio tijela ima svoju tajnu, koja mi donosi sreću u tišini tako se zna probuditi To je to.
❤🧚‍♀️🐉❤
rasplakat cu se
Ima jedno nepisano pravilo Ako ti neciju zenu, 100 % ce neko i tvoju Drugo Neko uvijek u vezi mora varat, pa ti sko taj ko ce to biti?
Dobra treba i sve pada u vodu
Vidim ja kod komsije mi zena sve veca i veca....
Cestitam 👏
Zato sto su bezobrazni i bolesni, ima jos jedna solucija, kad se vodis onom izrekom sta ce reci narod, udas se za nekoga koga ne volis.