Upoznavanje je "najteže"
26
Kako impresionirati partnerove roditelje
Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ja kad idem dečkovim roditeljima na večeru obično obučem odijelo, na što se oni oduševe...
posto ne mogu komentirati na one clanke gdje su zene gole, moram ovdje da vas pitam kada cemo mi zene dobiti malo golotinje da gledamo, pokoji teaser i nesto da nam razgolica mastu??? hvala lijepo!
Obucite neku sex pistols majicu bez rukava I donji dio legea trenerke jer I ako se sredite onio će pomisliti koga ti foliraš, ne nosite nipošto dar jer onda ćete morati to svaki put raditi, raspitajte se šta vole I radite sve suprotno jer će znati da ste se pripremali za spiku a to je neprirodno,ne dajte im doći do rječi jer će u suprotnom pomisliti da ste neka smotana mirnica,pričajte o svemu dokažite da sve znate ako treba I o kladionici, partnera stalno dodirujte nogom ispod stola I povremeno odmjerite od glave do pete uz onaj osmijeh zvani ovo je mojeeee,
Dođi po njihovu kćerku s autom i odvuci je od kuće s autom, obuci skupo odijelo i stavi iPhone 5 na stol (iako roditelji nemaju pojma šta je ali se vidi \"da je skupo\"), pričaj o poslovima sa strancima itd. - impresionirat ćeš ih, i ne samo njih !
Ovo vrijedi ako su normalni, ali posto je u vecini slucajeva obrnuto,,, pogotovo mama svoga sina neda nikome i jako je posesivna, onda si dobro prosla ako te ne ignorise. Ili pred sinom ne smije, pa se pravi zainteresirana. Price za malu djecu!!
Meni se svidja pravi commi a i onaj duplak samo naprijed duso , mogao bi i meni nesto da skuhas ...
4-ta stavka cijeli rat je bio u njemackoj,6-ta pfff,zadnja stavka ukucaj na yt sulejman tihic 1992 tvns pa ces vidjeti kako ne voli :)
@commi, jos jedna razlika, skoro zaboravih...pravi commi voli cepi, a ti si ocigledno derpe...
@commi, Imas isto ime ko pravi commi, samo razlika je u tome sto su njegovi komentari zanimljivi i inteligentni, a tvoji glupi da ne mogu biti gluplji. Lazni commi lako te provaliti, pamet ti nije jaca strana...
Nisu losi ovi savjeti, ima tu i korisnih stvari.
ovako: http://www.youtube.com/watch?v=n4DrKwPBM7g
...ja kuham za dečkove roditelje..
...glume i montaže...biti prirodan i normalan...
Ako zelis impresionirat roditelje od partnerice onda treba da se poceses za mosnje to je najocitiji znak da ti je stalo do njihove kcerke ps: ova tehnika se smije upotrebljavati samo u BiH:))
Glasao sam za Sulejmana Tihica jer: voli zene ne pije alkohol posten je proveo je rat u BIH povratnik je na svoje (Bos. Brod) nije ratni profiter pragmatik je nije ulizica zapadu raskrinkao je Keljmendija i potakao istragu i reviziju privatizacije ne voli komunjare Nisam glasao za Lagumdjiju: zato sto je slucajni prolaznik zato sto je amerima siporucio Alzirce rasprodao mnogo toga ulizuje se Dodiku nema program ekonomskoga rasta diktator je u stranci sve bi dao za fotelju voli muskarce