Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je za one napredne, dajte kakav tekst kako imati brak, kako imati curu ili za nas amatere kako imati iđe ikog?
najlakse ti je na klixu uhvatiti nekoga. ima ih ovdje koje jedva cekaju da im se neko upucava. a iz kuce se maknuo nisi :-)
@edisss Znači odma nemam šanse
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad vidim oko sebe u kakvim brakovima su pojedini, nije ni cudo sto propadaju brzo. Velika vecina ih je sklopljena zbog: neplanirana trudnoca (90%), sta ce reci familija i okolina - "vrijeme ti je", on/ona bogati pa hajd' da se neko utopi, on/ona dijaspora pa da se i tako utopi, raskid prethodne duge veze pa utjeha u kratkom roku s anekim drugim i basnoslovnim vjencanjem, itd. Na prste izbrojati brakove one iz prave ljubavi i da funkcionisu. Nije mi jasno zasto neki ljudi nazor ulaze u brak?
http://www.market.ba/moji-oglasi
http://www.market.ba/moji-oglasi
dobar brak - kompromisi
mijenjam ženu za multikultivator, dobro očuvana, vuče dobro, uredni papiri, vlasništvo 1/2 , malo prešla, jedina mana joj što troši previše...
Prangija je bitna, mogu oni pričat šta hoće o romantici i držanju za ručice
Kako je Thomas siguran da se ona nije švalerala dok je on bio u ratu? Mozda ti se pasha moj samo dobro prodala... :D
@BesposlicarKojiRadi Kao što tebi nije do rata tako ni meni nije do škarta Ali što se mora mora pozdravlja te tvoja Zora - Branko Ćopić.
nikada se nemoj kajati zbog losih misli o svojoj zeni...ona je mislila daleko gore o tebi
JEDINI RECEPT ZA DOBAR BRAK JE DA GUZIS SA STRANE TAKO I JA RADIM I EVO ZA SAD JE SVE OK
a tvoja zena? i ona lovi sa strane?
@SVICARAC1988 nemoj misliti da ni ona to isto ne radi... svaka krpa nadje svoju zakrpu
...dobar brak nadživi rok trajanja prosječne balkanske države.
sta znaci "dobar" brak?
DA GUZIS DOBRO
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
ne postoji recept za uspjesan brak. svaki brak je prica za sebe.
@eva711 +
@berzerk rijetko kome stavim minus..ako mi se ne svidja komentar, preskocim ga ili napisem neku primjedbu.. a ima dosta i dobrih komentara, a za one najbolje, naglasim da sam stavila + :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)