Komentari (326)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ove studije svak provodi isto da travnicki univerzitet pocne provoditi studije, ljudi nezaposleni i visak slobodnog vremena pa izmisljaju nazive i zanimacije. Dragi Tito vrati se samo da vojni rok uvedes da ovi mamini sincici malo osjete sta je musko.
...vojska od muškaraca najčešće načini debila sa nasilnim porivima.
Cito i ti studiu o tome :D
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
realno, da sam zena, lozio bih se na zene.
...a posto sam musko, lozim se na zene.
draga ne budi peder
Ne širite dezinformacije - radi se o fenomenu poznatom pod nazivom ''nevidljiva dopuna'' u baroknoj skulpturi :D pogledati pod --->Bernini :D
Cure ako ste probale biti sa curom i ne dopada vam se hehe nema vatre onda niste bi,a ako samo govorite onako sto to kao nije normala da pored momka mazim zenu to je druga prica,mozes da volis muskarce ali malo da mazis cure😂😂😂😂
Zene su uglavnom biseksualne ili gay, hahah smjesno, pa sto samo onda ja, ja volim samo muskarce, je li to sad znaci da nisam normalna ili sta? hahah Kakve sve gluposti necu procitati.
Bosanac ne bih rekla, valjda bi to primjetila kroz dugi niz godina, ali jok ja ni habera. hahahah Zna se sto je slatko i ..... ;-)
hahaha i opet ako bi bilo u troje bila bi samo ja zensko. ;-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hajde da kazete Balkancu da je peder. Ali da mu kazete da mu je zena peder i da ga ne interesuje previse, pa vi niste normalni ;)
I tata bi sine...dvije odjednom.....
ama vecina nas je bi, samo hetero prevladava kad smo u normalnim okolnostima, pa onda toga nismo ni svjesni. Kako bi se inace one silne "muskarcine" po zatvorima tamburale ko svi sretni, ako smo svi 100% hetero, bez obzira na okolnosti?!
ma svi smo malo bi
bi ti ili ne bi ti.
Najbolje je da vratimo seriatski zakon, jedan muskarac sa 4 zene, one nek se vole a mi cemo zabijati koliko mognemo.
Hahaha kad vide kako neke zene s jezikom cuda rade odma te otruju
Ma ne ja bi pustio nek rade to s jezikom, malo bi i pripomogao, najbitnije bi bilo da se one slazu izmedju sebe :) , kod nas je problem sto se dvije ne mogu izmedju sebe, spojiti 3 ili 4 to bi bilo ekstra, jos ako bi radile pa da same sebe izdrzavaju bilo bi super, kod 3 - 4 zemske valjda bi bilo mjesta i za hasimagu :)
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
"video sadržaji seksualne prirode na kojima su se nalazili i muškarci i žene. " Muškarci svaki dan gledaju takve video sadržaje na kojima su i muškarci i žene, pa su opet heteroseksualni a ne biseksualni. Zbog čega su onda samo žene biseksualne? Niđe veze!
Propaganda dobro osmišljena.
hoce nazor da nas ubijede da smo lezIbejke
Samo lud čovjek ne voli kitu.
Kakve gluposti pisu hahaha
Znam samo da zenske najvise gledaju pedere,a sto je tako ne znam! Valjda veli,e p.ti materina vidi sad kako je hehehehe
ma nisi ti si Huso :)
Pa znaci ja sam Lezbejka
Ja lezbejac :v
Fuj mamuvam bolesnu.