Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa miševi mali 😢😍😍 Kako je lijepo ovako vidjeti kad neko ostari zajedno a ljubav još traje i nije iscezla.
Bgm sam znao da ces ti ovako nesto komentirati
@OtokaBoy3 Sta cu, slab sam na stare ljude a uz to i romantican 😍
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ne daj Bože da bi netko od djece primio roditelje k sebi dok im se ne nađe odgovarajući smještaj, kad su im brisali guzice dok su bili mali, onda su im valjali, a oni sad ne mogu napraviti ništa za svoje roditelje....
Vidi i ja se generalno slažem da djeca trebaju brinuti o svojim roditeljima u starosti, al pitanje je da li djeca to zaista i mogu. Recimo da njihova djeca već imaju svoju djecu i da rade kao što na zapadu se radi, da moraju da vozare jako daleko i da su van kuće cijeli dan. Ostavljanje roditelja u kući po cijeli dan, naročito kad je nastupila demencija nije pametna opcija. Još ako im je potrebna profesionalna zdrasvstvena njega dom je onda bolja opcija.
Uz dobru organizaciju se sve može, što fali i djeci ostati sat vremena dnevno s djedom i bakom? Razmažena balavudrija, nisu po cijele dane u školi niti itko radi 24 sata, tko hoće nađe način, tko ne, nađe izgovor! Ja sam studirala, radila pola radnog vremena i brinula se za baku, svi smo uletali kako smo stigli s vremenom, na kraju krajeva može se i njegovateljica koja bi bila s njima dok njih nema . A i ovo bi bilo privremeno dok im ne nađu zajednički dom, totalno bezobrazno i pokvareno.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A ko je insistirso da se razdvoje? Znali su da su Covjek i Zena i po Maticnim knjigama i sada Covjek ina vise probleme. Zbog necihe nepaznje. Svaka im Cast kada ih je Bog spoio Na ovolike godine 62 g Ljubavi
ja sam emotivna. sve u svemu pos..em se na svakakvu djecu. gade mi se.
Može na trenutak, ali njih niko u stvari ne može rastaviti!
93 godine u ulici bistrik potok, živjeli su nura i njen muž(ne sječam mu se imena). On je uvjek rondao na nju, kako ovo kako ono... on je imao oko 90 a nura koju godinu manje, a ipak je nura bila teško pokretna, pa je muž sve u kući radio.. U ljeto,Te 93, nura je umrla od starosti a muž je sutradan, prije dženaze onako u odjelu, sjedeći pred kućom i sam otišao pred Stvoritelja... Ljudi se tako mogu voljeti da ih ni smrt ne može rastaviti.....
"Stoga će čovjek ostaviti oca i majku da prione uza svoju ženu; i dvoje njih bit će jedno tijelo.Tako više nisu dvoje, nego jedno tijelo. Što, dakle, Bog združi, čovjek neka ne rastavlja." Isus Krist
@errorcode01 Da zamisli!? Citiram najistaknutiju i najuticajniju licnost u posljednjih 2000 godina. Zapravo i vrijeme, novu eru, po kojemu se danas ravna gotovo cijeli svijet , racunamo od Njegovog rodjenja.
rasplakaše me ... jest mi ih žao. vala i djece svakakve ... mogli su im 1 sobu dati i unajmiti kakve medicinske sestre da se brinu o njima. isto bi ih izaslo kao i staracki dom.
@lola3 slazem se s tobom, tako bih i ja uradila za svoje.. a pravo da ti kazem, placem jedino nad svojim zivotom kad je intima u pitanju..kad bih plakala jos zbog drugih, izgubila bih oci :)))
vjerujete li vi u srodnu dusu?
ovo dvoje su umjeli kroz zivot preci iz ljubavi u prijateljstvo...ne zrtvujuci pri tome ljubav
@kurtovizija2 lijepo si to rekao
Ovo se zove jedna duša u dva tijela, nakon toliko godina zajedno kroz životne lakoće i teškoće...
brak je stanje koje koje daje na uvid postojanje jednog gospodara, jedne gospodarice i dva roba bez da ne racunamo i nikog drugog.