Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prema mojim nekim istrazivanjima svi koji su barem jednom tokom sexa udahnuli zrak sutradan su ugledali sunce kako izlazi. cak 25% takvih su tvrdili da je kafa u brazilu bila znacajno aromaticnija
...naprosto obožavam ove metode \"tri koraka do (sreće, ljepote, pameti, samopouzdanja, bogatstva, etc)\"...ispade život softver sa 3 linije koda...aferim...
joj Melise jes zapela za gitaru. garant ga nisi dugo prim.ila. i po baksuzluku, pored svih tih mastarija o veceri uz svijece, flasu vina, i onda neku ugodnu pjesmicu uz pratnju gitare, rok.n.uce te fraer koji je u rukama nije drzo.. ah, tako je to, b.o.z.e moj.. :D
ono ofirno od 3 marke i nešta :D ahhahaha razbolimo se i ja i ona od njega :D
Malo alkohola nije na odmet u bracnim vezama,Na taj nacin u pripitom, stanju budu manje svjesni prisustva osobe sa kojom su se ozenili ili udali.
Od alkohola, kao što ova studija pokazuje, ima i neke koristi, ali je ŠTETA MNOGO VEĆA. To je bar svakom razumnom jasno, te ne terba šira elaboracija na ovu temu. @Srbin Ja volim i poštujem Hrista (Isa a. s.). On je među najodabranijim Božijim poslanicima i Božijim miljenicima.
važi li ovo i tokom ramazanskog posta?
-al samo ovaj brak :P http://24.media.tumblr.com/tumblr_m7gonxAmHm1rbb4iho1_500.gif
...hik :)
Casa vina i pjesma fina:) http://www.youtube.com/watch?v=7eRiY7xStZA
...čitajući komentare...više mi liči na 9-ti krug pakla...
Svi mi dolazimo ovdje da iskusimo razne stvari. Posmatraj zivot kao zabavni park za duse ;-) Neke duse dolaze da budu nasilne a neke duse dolaze da trpe nasilje. A opet neke duse dolaze zbog mesa cetveronoznih zivotinja ;-)
...mnogi su bezdušni...tijelo je onda tvrđava čemu ?
Ma kakvi popvi. Ja ti njima ne vjerujem. Mislio sam na devet nivoa m.a.t.e.r.i.j.e po Omlecima. Mi smo prvi nivo tj nivo cvrste m.a.t.e.r.i.j.e. Deveti nivo je cista m.a.t.e.r.i.j.a ili sto mi zovemo dusa. Nesto slicno je zapisano i u Bibliji. Ono kada kaze da je tijelo tvrdjava dusi tvojoj.
...duh je miks inteligencije, emocije i promišljanja...duša je esencija toga...da te nevjernik malo poduči :)
...duhovno je u čovjeku...živom...popovi ti prodaju šuplju :)
Ovaj svijet je samo svijet iluzija. Pravi svijet je svijet duha. Zar da zbog malo nestrpeljivosti propustis sve blagodeti duhovnog svijeta? ;-)