Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao posla, j.ebu se k'o zečevi, a ovi gledaju ccc
Pa sta rekose sad? Jesu li zene ovulirale za vrijeme orgazma ili nisu? Koja nauka jbt.
Imao je, orgazam kod žena aktivira unutrašnje mišiće koji usisavaju spermu dublje unutra i time povećavaju šansu za oplodnju. Nažalost, sexualnom selekcijom kroz milenije muški su birali žene koje su bile "čedne" i nisu svršavale, a to su bile žene sa udaljenijim klitorisom. Prije 10.000 godina sve žene su svršavale.
Od postanka svijeta su se zene e.bavale
Nije.
Ja da neki dan mislio da je klitoris neko grčki ministar...
''Je li ženski orgazam u evolutivnoj prošlosti imao reproduktivnu funkciju'' Ne znam i nije me briga.
@Izgubljeni Što čitaš onda?
ja bi rekao da je zenski orgazam u evoluciji covjecanstva imao vrlo bitnu ulogu a da je muski orgazam evolucionarna slucajnost..