Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...lijek za slabu potenciju su velike sise,
Ne vrijedi... u mene velike sise, a ćuna nikako ne radi.
@metuzalem Da, iz svog primjera znam; dok su mi sise bile malecne, ćuna je i znala podići glavu, a sad kad mi sise upadaju u tanjir sa supom, za ono dolje mi neće pomoći ni šleper borovnica.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
..."performanse u krevetu"...još malo pa će nam mjerit obrtni momenat.
Ja mogu jedino svoju ženu "obrtati" po krevetu i mjeriti vrijeme dok mali na zaplače iz druge sobe ;)
Za sve ljubitelje putovanja,avanture i fotografije. Uzivajte :) https://www.facebook.com/FotografijomKrozSvet/?ref=hl
fazon je da steti alkohol, al crveno vino moze proc
Kazu nema sexa dok se jaja ne sudare hahahaaaaaaa ... izvini Fadile:-)
Vruće papričice :) Vruće ! To ono kad "prevodioc" ne poznaje svoj maternji jezik dovoljno dobro da bi mogao prevoditi sa stranog, pa se dešava kao u gornjem članku da hot chiles ili hot peppers prevode bukvalno kao vruće papričice.
Sine kad kamagru zveknem ....ona vristi ko da brata zeni
Kaze... Lansirali "Janeza" u svemirsku misiju - sa 3 majmuna. Kad su izasli iz orbite, javlja se Houston, NASA ... i diktira: "Jedan majmun da oslobodi letjelicu od suvisnog balasta...majmun dva - da provjeri nivo kisika...majmun tri - odrzavati kurs letjelice". Janez: "Primljeno, NASA... a sta cu ja?" "Nahrani majmune...i ne diraj nista!"
...samo vruce papricice . Bosanske.:))
Za sex su potrebni osjecaji i ljubav prema dragoj osobi. Sex nije samo da se palac digne.
znate redakcijo "hot peppers" nisu "vruće papričice", ono kad vec koristite google translate
sekretarica se ne buni :)
Do sada je bilo: "Moj je mali, ali mekan ko duša"; sutra ujutro na pijacu po dva kilograma ovog sranja, i biće: "Moj je sitan ali dinamitan".
A sta bi Fadil reko ?
ako Fadil svojim magicnim okom vidi da smo kruti, je*ali smo jeza u ledja :D
evo ga fadil opleo minus :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
blexani blesavi! problemi sa erekcijom nastaju kada NEMA LJUBAVI (osim ako nije u pitanju čisto fizičko oštećenje, istrošenost tijela usljed starosti); čovjek je prvenstveno duševno-duhovno biće (osjećaji, osjećanja-misli, mišljenje) i sve što ne štima unutra pokazuje se vani (na tijelu). Slično je sa ženama: nedovoljno vlaženje vagine direktna je posljedica manje-više hladnjikavih osjećaja prema partneru!
Cuj vruce papricice....😁😁😁😁