Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije lako s takvima izlazit,a još ako dijete ima...
Ako imaš pare i kitu dugu i debelu no sikiriki
Pare su dovoljne, za kitu ce se svakako snaci
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Napisla budala koja nikad nije bila razvedena
Nikad se ne bavim “lektorisanjem” na clancima, ali ovdje cu onome tko je ovo kucao napisati: MOJ TEBE!! Bez ne. Ako je muskarac pisao, vjerovatno i njega zene jako vole kako ova expert hanuma objasni. Satrase se trceci da ga savladaju.
@Abdikant ima gresaka u clanku ali ja ne smijem vise lektorisati. dva puta me banovali zbog toga 😞
Redosljed rijeci, zarez i sl., moze se tolerisati jednom nazovimo novinaru. Svatko grijesi, pa mogu i oni. Ali napisati “ne mojte”, e to je stvarno previse i ne moze se ni djetetu u osnovnoj skoli oprostiti, a kamo li jednom kvazi novinaru. P.S. Najlakse je banovati, ali to nece rijesiti njihov problem. Budi samokritican, samo tako ces se popraviti, a ne da “zacepljas usta” onome tko ti daje kritike koje su neosporne.
"dokazano je da zene vole glupave muskarce..." oplakah 😂😂
@Brbljanje a zasto bih uopste pozeljeda da upravljam nekim?
@AhmetKosaca eno sam ti na drugom clanku odgovorila.
koja vi go*na objavljujete majko mila