Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji se k. vjencavate ako to radite
@ImTheKing zbog familije i komšiluka Balkanski primitivizam
ebo mater ovo je nekad bilo sramota da pricas okolo, sad kako je krenulo bit ce sramota ako svi to ne pocnemo radit :D necemo biti innn
kako su došli do podatka da nas 47 % ne zna da smo smo kavalirski prepustili picu tržištu odnosno zakonu ponude potražnje na čemu se inače zasniva kapital
Ustvari oni hoce da kazu da je svaka peta priznala 😁😁😁
MoRambo nema žene. Ima cuku....
Ljubav je relativna! Brak je samo formalan cin, ovisi o ljubavi.
Nema manje štete a veceg hatra
Nasmrcete se i najiskreniji ste na svijeti a i u spavacoj se zakuha he he
Samo u Bosni svaki drugi muškarac vara ženu, i ona to zna al šuti i trpi jer tip ima keš.
i dobio si dobar broj dislajkova... Nasilje je daleko veci problem. Nesto za sta se lezi u zatvor. Za prevaru... Postoji razvod i tjt.
zamisli covjeka koji zna da ga zena vara, meni ih zao
Kad sve saberem, oduzmem i pogledam sa strane mogu se samo zapitati; ko li je*e na moj racun ??? 🙄
Jedna od pet? One cetri lazu. Neznam koga jos ovo danas moze iznenaditi. Usvijetu virtuelne tehnologije, fejsa, milion mesenger servisa, nema je ili ga koji su imuni od ovog.
pustiš je da vara, a ti opereš ženu od tog što ti rogove nabija
Nije ljubav nego potreba. Ali sve statistike govore da muškarci više varaju svoje žene.
@Termiti, koje ti statistike čitaš?
@Termiti Hm, više varaju? S kim? Pa moraju biti i neke druge žene. Nisu valjda sve s kojima varaju slobodne? ??? Muško - žensko - isto, ljudi od krvi i mesa, iste potrebe imaju, samo je možda motiv, intenzitet i način zadovoljavanja istih malo različit, veoma malo.
Bolje da dadne mindze🤗nego da je trlja i fantazira bez veze😝😁
opet će reći muška svinja samo im je do onog