Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi to tek sad skontali.
sta se pedera nakotilo na klixu xD
Perfekcionista Meni je ovo ocjenjivanje komentara krajne sumnjivo, kad je bila parada u Srbiji, svi komentari koji su bili protiv pedera imali su najvise pluseva. Sta se promijenilo od tada? Da ovaj klix sam ne daje minuse ili pluseve na odredjene komentare?
Koji tendenciozan naslov, a u nastavku je otkrio da nista nije otkrio.
U jučer ojavljenom tekstu u vezi istog istraživanja stoji: "Neil Risch, genetski stručnjak sa univerziteta u Californiji, kaže kako su podaci relativno slabi kako bi demonstrirali bilo kakvu genetsku vezu. Dr. Robert Green sa medicinskog fakulteta u Harvardu novu je studiju nazvao "intrigantnom, no ne baš uvjerljivom". Ovo danas objavljeno je namjeran diletantizam, jer se čitaoci portala lijepe na ovakve naslove.
Jesu li istrazivali mozda naucnici koji su inace misljenja da seksualna orjentacija nije stvar izbora? To je kao ono kad peder naucnik kaze da je otkrio kako pederluk nije bolest
pederi.. tješite se.
Sta da radi moja komsinica koja ima dijete koje ima djeciju paralizu? Da li nju tjesi sto je to bolest? Sta mislis?
dobra ti usporedba. bolest i jedno i drugo. samo za razliku od dječije paralize, homoseksualizam se može liječiti.. a kako se postaviti sa ljudima koji uporno govore da nisu bolesni, i da im liječenej ne treba?
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Juce ste pricali o ovom istom istrazivanju. Necemo valjda opet sve ispocetka. Mislim, stvarno je glupo da novinari jednog portala ne znaju koje su tekstove objavili dan prije.
Tačno. Citat iz teksta od jučer u vezi istog istražanja: "Neil Risch, genetski stručnjak sa univerziteta u Californiji, kaže kako su podaci relativno slabi kako bi demonstrirali bilo kakvu genetsku vezu. Dr. Robert Green sa medicinskog fakulteta u Harvardu novu je studiju nazvao "intrigantnom, no ne baš uvjerljivom".