Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Policija opet lose stoji :D
oni jednostavno ne priznaju
Dok zene muzevima i muzevi zenama kod kuce ogranicavaju odnose, ljubavniku i ljubavnici dopustaju sve i moze uvijek, sline i plaze jedni po drugima gutaju, trpaju u sve rupe i onda istusirani i mirisni dolaze sa posla umorni i spremni za spavanje uz izgovor bolesti glave, nervoze Cool 😎
The Sun inace respektabilne novine kao kurir i klix, dno dna, zutilo koje cilja nisko.
kad se nema para, ne može ni da se vara
Ispade svi varaju
Doktori i sestre???
ne tačno ali eto...
znači svi...🤣
a lafo doktori ne guzze sestre ili medjusobno
znaci svi
Ja radim remote od kuće. Jedino ženu mogu varati sa laptopom.
To je lista koliko su odredjene profesije spremne lagati.
nije stvar u profesiji vec u bogatstvu, sto kazu pare kvare ljude...o pokvarite i meneeeeeeeeeeeeeeeeeee
A rudari..? Svaki dan u rupi..
Moj susjed šofer nema ga 10 dana pa dođe kući na 3 dana pa ga opet nema 10 dana dok je supruga u međuvremenu primila kitu od yebača više nego od njega zadnjih 12 mjeseci a on "jadnik" troši pare na kurave po bordelima u Austriji i Dojčlandu ;-)
90% glumaca i drugih zabavljača to rade.
Ma ovi što rade vani a žene im u Bosni njih je duša namirivati. Kao i onim šoferina što voze daleke destinacije Ostavili im auta pare i još kažu neću doći za 7 dana 😀.