Komentari (141)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahah ima logike. Garibi jedva safataju žrtvu pa im onda ne pada na pamet da šveraju i rizikuju.
@Planck Nije tačno. Da misle da je sve u izgledu ne bi bile sa neatraktivnim muškarcem.
@Planck Sve je to super. Najbitniji je balans. hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
o ukusima se ne raspravlja......sta znaci manje atraktivni muskarci ?
@Harry Callahan kada ce muskarci vise shvatiti da su danas zene samostalne i da nam vasi Eurici ne trebaju (govorim o normalnim zenama)
@MiloradIzetbegoni ne znam sta ti je smjesno sada........da se o okusima ne raspravlja ili da zene vasi eurici ne interesuju.........mislim da je ipak ovo drugo........to ti nesto nije jasno? ili ?
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Samo je kokuz ne privlačan muškarac danas
pa to je zato sto u tom slucaju oni jesu imucniji, jer su samo tako dobili ljepoticu :-D
Znači biću loš muž 🤣...mislim ako se ikad oženim 😂
Meni je moj suprug jako lijep, zgodan i ima onaj faktor x. Nekom drugom mozda nije takav ali briga me. Iako smo u paru, ja sam ljepsa polovina, jbg, vecinom je tako. Bitno je da me voli i da se slazemo i nadopunjujemo. Cesto i ruzni muskarci znaju biti jako sexi.
Nikad me izgled nije toliko privlacio..ako ne zna progovoriti, ako nema dobru pricu ma moze biti lijep ko lutka, ispada momentalno :)
Bolje znati nego imati. ;-)
E sto ga i ti nakenja za moment. Najbitnija stvar je debljina novcanika.
PRIKAŽI ODGOVORE (41)
Isto je i za žene,oženi gabora i ne boj se
šta bismo bez ovih istraživanja? ko zna da li su ona uopšte realna?
naravno da nisu, u 2 dana stigne i demant na neko istrazivanje :) najsmjesnije kad napisu neki tamo univerzitet na nekih tamo 1 000 ljudi uradio istrazivanje :))
@saltcity_tz ih, 1000 je još super. neki dan je bilo neko "istraživanje" na 80 muškaraca i 60 žena (u kojem se ispostavilo da su žene jače ili tako nešto). mjerodavno u pm ;)
Ego je cudo, to je to kod atraktivnih muskaraca.Ali ako imaju zenu pravu pored sebe, moze to itekako funkcionisati.
Identicno i sa zenema!
...apsolutno tačno.....ružan, smotan....ufati se jedne...i, tišu...😊
Isto i za lijep i smotan, samo mozda sto je on uhvacen.
@Ina_9 ...😊...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Jao budalastina....ajd nek se nesto napise....
Svaki drugi dan poneki glupi članak na ovu tematiku...nije stvar atraktivnosti nego karaktera osobe da udovoljava i bude u finoj vezi sa svojim partnerom