Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
extra ova slika uz clanak!
Moja meni kaže: materi se zahvaljuj 😁 😜
u nas te nabije na qrc i kae mrs stari id' drva donesi
Kod nas ovi kazu "Hvala", ne bili neko rekao "Molim", da mu nakon toga kazu "Opalim te golim". Pa se onda nastavlja "Jezikom po supku", pa ovo, pa ono. I treba nam Evropa granice udarati. Hvala im zato.
_"Istraživanje: Da biste imali sretan brak češće koristite riječ "hvala" Hvala je svakako lijepa riječ i odiše ljubaznošću koja se odigrava između dvije osobe. Ne znam, lijepo je ponekad zahvaliti se za nešto učinjeno, ali stalno se zahvaljivati, djeluje nekako uštogljeno i službeno. :)))) Mislim da su lijepa djela bolja od riječi. Znači, lijepo dijelo, uzvratiti lijepim dijelom. Po meni, to je prava zahvala.
Cmok! Vidis kako ja tebi dam plusic i poljubac pride, a ti mene svojim minusima u srce ranjavas, okrutna tiha damo. Gdje ce ti dusa? E moj Metuzaleme, da ti znas kakva je ona. Za moju ljubav ne haje uopce :-)
Sve sam probao, Metuzaleme brate, ali uzalud. Kamenog srca je ona.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
JA svojoj Sebiji stalno govorim hvala,sto si me hotjela ovako ruznog
Kad si KOKUZ mozes se ti materi' zahvaljivati ni ona te nece voljeti, a kamo li zena... :)
hvala Ti,što trpiš moje ''mušice''što si uvijek tu za mene hvala što postojiš:)))))))))
sedam uzastopnih haha, dovoljan je jedan ali vrijedan!!
A na cesto "hvala" odgovarajte sa cestim "molim". Ukoliko dodate i poneko "izvoli" u kombinaciji sa "hvala" i "molim", brak ce biti jos srecniji. U slucaju nesuglasica i svadja, kada vam bracni drug odvali samarcinu, obavezno "hvala" i jos obaveznije "molim" ce uciniti vasu bracnu zajednicu veoma podnosljivom.