Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod muska razlog za bilo kakav vid prevare moze biti to sto mu se jednostavno qurac digao. Osobe zenskog spola nemaju testosteron kao muskarci, te na njihove seksualne i ljubavne zelje utice iskljucivo emocionalna promisljenost i zrelost. Na musko utice hormon jaci od droge, a zensko sve prvo promisli i dobro zna sta radi. Ako musko prevari zensko ne znaci da ima negativno misljenje o svojoj partnerki. A ako zensko prevari musko, to znaci da ga 100% ne voli.
@limamali ovo sam neki dan napisao na slicnom clanku.
@limamali zato sto je kod zena ljubav u srcu a kod muskaraca medju nogama 😁
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije se rodio taj koji je kurvi stao u kraj.
ma razumijem i zene sto varaju nije ni njoj do toga ne bi skrivala da se ponosi s tim nego je do muskarca kad nije musko kako treba meni stari uvijek govorio dobra prangija i mir u kuci vesela zena ne sikiraj se ziva istina pa nek prica ko sta hoce eto nekako frojd ispade u pravu
Jah, eto, vi otkrili vruću vodu..
i dole na kraju teksta trebalo je stavit Meho uhvatio Ramzu kako ga vara ubio boga u njoj , njemu muda odsjeko , dobio uslova 3 mjeseca , sledeca se nije usudila da ga prevari :)
Sve su žene "cvjetići" koje se moraju redovno zalijevati. Ako ne ti, onda zalije komšija ili poštar. A ima i onih koje su ko lopoči, žive na vodi. Moli Boga da te takva mimoiđe.
haha oplakah 😂
Impresivno glup članak....
Rhvvxtg
Kada ce tekst "ispovjest muskaraca koje su partneri prevarili"? Bio bi mnogo zanimljivije stivo.
Penis bonus pax in domus 😊
budi budi uvijek sretna hej ljubavi moja vjecna ljepota ce mozda proci nekada ljubav nasa nikada,nikada
I zenama se dize.
Moj prijatelj Sema iz Mostara kaze : „Zgoda babu jebe“.
Ne bi one nikad, cuj zene varaju ...
zasto te zanima sta sam u horoskopu, imam li zenu i kolka mi je plata. dal vise volim sestru ili brata? meti ispred svojih vrata. PA KAZE. gledaj u svoju casu, jedi iz svog tanjura sta te boli k.rac sta sad mene fura gledaj svoju casu jedi iz svog tanjura, viris mi u dupe u sve rupe nos bi da se guraaaaaaaa