Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otisao deda u appteku da trazi vijagru, kad ono tamo zgodna apotekarka on joj rece sta mu treba a ona se sage u minjaku da uzme iz latice. A deda ce, ne trazi ne treba, do nane je izgleda.
Sex trafik....
Ha ha ha, jucer mjeso neki beton, crkla mjesalica pa ja i buraz rucno .. mjesunga 10 metara ... uso navecer u kucu kad se zena pode vrtit oko mene, rekoh: slusaj mlada, metni da jedem, steri da legnem i da nisi pisnula ... 🙄 #tolkoovjezbamaisexu.
@skoky i nebi ni kod nje od iscjedka nista
"Zdravi muškarci i žene imaju bolju seksualnu funkciju" Dajte joj nobelovu nagradu, sve do sad sam mislio da se bolesnici po bolnicama taslace 24h
copy/paste clanak..
Eh , da nam je ovo jedini problem.....
Jel to znači da ti je problem?
Jasta je! Pokosis 2 duluma odmah ti je do sexa
Zar je “iscjedak” stručni naziv za ženski orgazam?
intenzivno se seksajte :)
Zato ja treniram sa curom od koristnika @LegitimniKrky
@MoRamboArmijeRBiH Samo se ti motaj oko nje pa kad jednom dođem pijan i agresivan fasovat ćete obadvoje
@LegitimniKrky bolje za tebe da ne dodjes pijan, jer cu te ko stoku odvaliti. Kad si pijan gubis se brate tokom borbe, a i padas stalno. Fino te sa nogom puknem i gotov si.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
jest vala...treba bit u dobroj formi da bi gujio..nema ništa bol u krstima, hat ti na vrh ne merem nešto uklješio me mišić....joj ne mogu svršit u pm, zadiho sam se..daj da zapalim jednu, ne mogu više...joj boli me biceps
Intenzivnijim vjezbama u krevetu!
A zašto ne seksati se umjesto vježbanja .
i to 7 puta
@gdjica_zlica hahaha znam znam pričo mi je komšija da je čuo od jednog starog čeha kako je to dobro....
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo dobro uvjezbati budzet (za sponze).
Dovedite se u formu i pucajte na bolje trebe, tog međeda ostavite da pravi pitu