Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
autor teksta ocito ima IQ ravan wc sholji
čru stori bro
Pa da ...Facebook mnogo steti al samo ako to dozvolis da steti. Mnogim ga treba zabraniti.
Ocjene i inteligencija jesu u međusobnoj korelaciji, ali ona nije značajna. Ocjene najviše zavise od motiva, truda i utrošenog vremena pa ako se baziram na fakutet (kao ovaj članak) sa sigurnošću mogu reći da ga i najveće čomage mogu završiti u rekordnom vremenu, ali su ljudske olupine u svim drugim aspektima života koji zahtjevaju trunku logike. Fb ne treba ni komentarisati. Ja ne znam kome je uopšte naumpalo da mahalisanje i ego boost budu mjerilo iq-a.
Sve je teško ako se ne uči. Ni dan danas se ne može dati tačna definicija inteligencije, jer ima različitih vrsta. Apstraktna, spacijalna, verbalna su bitne za ta "jača" naučna područija koja si nabrojao i samo se one forsiraju. Nažalost, emocionalna inteligencija je skroz zapostavljena, a sa njom i empatija. Zato su nam međuljudski odnosi danas na nuli i zato nas danas zatrpavaju ovako nepotrebnim i nelogičnim podacima. Samo je bitan nepotrebni površni kvantitet, dok se kvalitetom niko ne bavi, jer ih iskreno boli ***.
Ouroboros42 Svaka cast za komentar.Malo sam zatecen jer 99% komentara na klixu lice na djelo osnovca.Konacno neko pametan :) pozz
Stvar je u tome što inteligentne osobe nisu privlačne i one to znaju. Tek 10% atraktivnih žena je zaista inteligentno iako sve one misle da su perfektne (nisu navikle da koriste glavu jer im je sve dato na tanjiru od malena). Inteligentni muškarci koji su privlačni ne koriste fejsbuk jer imaju pametnija posla, dok inteligentni koji nisu privlačni su programeri ili autistični luzeri. Svaka neprivlačna osoba zna da će njegov partner rado iza njegovih leđa izaći sa iskvarcanim, izvajanim i ne baš bistrim party Apolonima i Afroditama sa kojima će im biti zanimljivo na jednu noć. :)
najgore je kad mi netko uzme mobitel, sigurno ce naci razlog za ljubomoru http://gifreakcije.com/reakcija/257/kada-vidim-da-je-netko-uzeo-moj-mobitel