Komentari (56)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A neki dan ste pisali da muskarce privlace glupe djevojke.
...ma muskarci preferiraju samo da ga umoče....
Istina...
Muskarcima u mladjoj dobi ne trebaju inteligentne zene,njim treba provod koji ce im pruziti zene lahke pameti,tek kasnije ce traziti inteligentnu zenu za ozbiljnu vezu,jer im takva odgovara za osnivanje porodice.Zene uvijek traze starije decke,jer su oni kao ozbiljniji(mada to u 99% slucajeva nije tako),biraju pogresne frajere,srljaju,i kasnije zagaze u 30-te kada im kriteriji pocnu naglo padati i kada konacno pocnu gledati normalne muskarce.Mladim zenama fali pameti mnogo,mnogo frajera nece ni pogledati dok su mlade,jer traze starije i ozbiljnije likove,a kad i one same postanu ozbiljnije i starije,onda shvate da su svo vrijeme bile okruzene savrsenim frajerima koje su ispalili ili smjestili u prijatelje.
Tacno \"ona\" sto ste rekli. Ima takvih \"mazohista\" koji se ozene gurabijom sa diplomom zbog toga sto ih oni sami nemaju i svasta trpe al zato se mogu pohvaliti da im je zena profesor doktor magistar itd.Lijece svoje komplekse.
Ja sam malu naucio reda: kad je zimgu, da u zemlju gleda!
Niđe veze, nista ti diploma ne vrijedi ako si ko gurabija. \"tako babo rek\'o \" muskarcima je primarno da je lijepa, da je nije preslo pola mjesne zajednice i da nema jezicinu kilometar. Tu spada jedno 55.82% muskaraca. \"ko jamio, jamio\" su muskarci koji ozene curu sa faksa/srednje sk./mahale i sl. sebi slicnu curu po svim aspektima, duga veza, iste klasne, vjerske, obrazovne klase/pripadnosti. I ne biraju mnogo, mladi su pa jame curu nehotice. 15,21% Dalje, imamo kategoriju \"mazohisti\". Ti vole jezikare i ostrokandze, to su uglavnom tihi muskarci koji se osjecaju posebno jer je zalfija bas njih izabrala. Oni vole frku, viku, ciku jer je to za njih dinamika u odnosu. Ovi momci vole belaj, uglavnom jer su i mame ostrokandze. Ovih je solidnih 12.65% I na kraju, naravno postoje, \"kako mi grah padne\" muskarci koji su sa curom u koju se zaljube. Oni ne gledaju pretjerano na standardne stereotipe,imaju samo svoje standarde i ne fermaju znacajno okolinu. Preostalih,16.86%
Glupljim muskarcima imponira zenina inteligencija a posebno ako je ona vlasnik dobre diplome pa nema veze kako izgleda , sto ruznija to bolje i zive u uvjerenju da ce takve biti uz njih za sigurno.
Nisu one privlačnije, nego se takvih teže kutarisati...
Inteligentnije a uz to i ruznije zene, kako to biva u zivotu su mnogo privlacnije glupim muskarcima koji se oslanjaju na njeno znanje i uz to u nadu da ce one bolje zaradjivati od njih.
Po vasim komentarima velika vecina uopste ne postuje zene, zgadili ste mi se ,cast izuzecima koji je jako malo..Mi zene stvarno treba da vodimo racuna sa kim izlazimo, vecina je bolesna jbt..Ovo je strasno..
1.Inteligencija=kad žena priđe muškarcu kojeg odabere 2.Jednostavnost=skromno obučena i ne komplikuje(prirodna je) 3.Duhovitost=Kad kaže,bez k.u.r.c.a mi NEMA ŽIVOTA
Nije loše da je žena inteligentna, a što se tiče humora dovoljno je da se u pravo vrijeme smije pravim folovima a da šuti na gluposti. Međutim sve je to u drugom planu, a malo dijete zna šta je ženina primarna vrijednost i koji to aduti osvajaju.
zato sto su muskarci glupi, komplikovani i dosadni :D
Kad ideš? Jel ti mama sama...?
Pa dobro, koliko uopste moras biti glup da kopiras tudje fazone? Uglavnom, Jale sad ode u carsiju na relaciju kafic / klada, a ti sjedi tu i tipkaj.
hahahaha kako si ga provalio, to care