Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sto vise izgovora - vise silovanja..pa vi vidite hahahahaha
Blago onoj zeni koju ti uspijes zadovoljiti u ta tvoja dva minuta!!!! Uzas!
Kakvi ba razlosli. Rijesenje je jednostavno. Neka stane u red 100 djevojaka pa da vidim sve i jednog od tih muskarcina kako lafo \"ne bi mogli\" hahaha. Gluposti vala.
Ko to jos nema 2 MINUTE dnevno za sex??? Dajte, molim vas... Svrsavam toliko brzo da mozak ne stigne registrovati signale bola iz glave....yes, \"I\'m a speed f**ker\"!!!!!! Pokusavam postaviti rekord u brzini svrsavanja...zgodne djevojke mi pruzaju vece sanse za to..
najgore je kad mi zena kaze \"ne moze da mi se digne\".... Ups, cekaj - komentar na pogresnu temu..
@Gluposti Ko moze moze. Skakanje skakanje sve se moze lijepo uklopit krenes ranije oko 21 do 23:30 sve gotovo. E sad ni u tome nema pravila cekas priliku: 1) Djeca spavaju podnevsko - navali 2) Niko se nije najavio na sijelo - spopadaj 3) Ako se ko najavio onda gledaj da to odradis prije - djeca neni i djedu 4) Glavobolja - Kafetin 5) Umor - Masaza, gdje te boli :) 6) Nisam raspolozena - Heeej ;) ima ono vino mogli smo ga otvorit 7) Zna se sta je :) 8) Pogodi ko saaam 9) Ako su djeca nemirna- kupit ljulju
U pravu si totalno, za seks treba stimung, atmosfera, a ne skaci kao zivotinja, pa valjda smo ipak malo razliciti od zivotinja...ili? A kada si premoren radis 10 sati dnevno a ujutro moras u pet ustati, ma nije ti ni do cega, a kamo li do seksa.. Moram priznati da je osmica..hahahah, prilicno validan razlog..hahah (sala mala). Ovo su totalne gluposti..
Pa ovo su prave gluposti. Ne radi se o izgovorima za izbjegavanje seksa no o razlozima zasto ne mozemo. Svi \"izgovori\" osim 2 i 10 su validni razlozi. Ko moze citavu noc skakati ako mora sutra rano na posao i umoran je kao konj?! Boze, preseravanja...
@sarajka Pa mogul ja doći do tebe dok se muž ne vrati, da te malo dezalektrišem :D
kakva ba glavobolja, seks je najbolji lijek za to:) a jos za umor,, bol u ledjima... ma opusti ti misice, budes ko nova:)) kako su ove britanke glupe:) Sto se tice tajminga, seks je uvijek dobrodosao:) samo mi sad muza nema 12 dana pa sam vec naelektrisana:)
\"...ono što zabrinjava je da jedan od trojice muškaraca seks izbjegava zato što ih više ne privlači njihova žena ili ljubavnica.\" koga zabrinjava? :D pa tek kad spavas sa njom otkrijes da je smotana ko letva...sta ces....nafaka
Ma kome je do sexa na ovom kijametu!
a zasto bi bili neki razlozi,ako nisam za sex jednostavno cu mu reci...al uglavnom ima svega :))
Ja bila sigurna da je kod nas OSMICA...hehehe
kod mene nema vrdanja narocito sa tinejdzerkama