Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
oki doki
oki doki
Sjetis se odmah poslije ,,medenih dana"... Kad nastupe oni drugi :))))
a njima nikad kraja :))
Na koje mislis, prve ili druge :))
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
....što se mene tiče, uvijek je mlada i svježa....i ljubav....i Ljubav....😉
Pitaću te mlada za jedno deset godina koliko ti je svježa.
@beach guard Najbolji sex je sa starkama od 3 do 4 banke, to su prave zene. A ove puterice iskompleksirane, su samo za slikanja na facebooku. nikad od njih neces dobiti nista osim sekiracije, ili su kurvice ili joj moras crtati sta je zivot, kako se to zivi, kako uzivati, kako voljeti i slicno, samo da osijedis s njima. Naj bolje su zene koje znaju sta hoce.
Pa 'ljubav', naravno Wilijame :)) Mistic, pa 30 i 40 su odlične godine, nek vidi kasnije jaro kako je svježa :) U pravu si 100%, samo treba po kratkom postupku sa ovim mlađahnim a nikada naivnije nisu bile lol
ah,ta ljubav,ote mi se uzdah:):):)
Čekaj malo, ja da parim oči i čeznem za parovima koji se ljube grle po željezničkim, klupama, parkovima, i svim ostalim mjestima gdje god mogu. Dakle nema potrebe, jer dzaba padam u depru kad ovo vidim a nemam cure.
-Ljubav se danas briše samo jednim klikom...šta vam je?:)
:P -Imam veliku želju da upoznam određene klixaše. :)
-Znaš onu spremaju se metak i puška u grad i puška ga ispali, da ja ne budem ovde metak a ti puška :P
PRIKAŽI ODGOVORE (3)