Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
važno je da je ona njega uslikala.... nimalo poštovanja i pijeteta! lafo ona se zamislila nad ovim... sve se mora škljocnuti.... "Fotografija je dobila na desetine hiljada lajkova, dijeljenja i komentara."
Ovo naravno pod uslovom da fotka nije namještaljka, što isto nije isključeno s obzirom na bolesne umove koji su u stanju inscenirati neštp... i to još za Valentinovo... i to sve za yebene lajkove i pažnju!!!
@MindRubber lajkovi su nova valuta
1. Ne znamo je li slika zaista istinita ili je nečiji "performans za skupljanje lajkova". 2. Narušavanje privatnosti fotografisanjem. 3. Objava fotografije bez dozvole i znanja uslikane osobe. 4. Jadno pokazivanje drugima da ste kao "nešto važno shvatili" pa objavili svima da vide kako ste stekli "novu mudrost", a zapravo ste ostali šuplji zbog postupaka u prethodne tri tačke.
Sveukupno jedno osnovno nepoštovanje tuđeg, privatnog i ljudskog zarad lične promocije. Nad tim se treba zapitati.
Zasto slikati ovo, slika jeste tuzna ali koncept slikanja ovakvih stvari je bolestan i odvratan
Evo sve mi suze niz leđa kolko mi ga je žao. Ljudi moji djeca širom svijeta ginu i stradavaju, trebali bi jecat nad tim svaki dan, a ne sažaljevat ovakve psihopate.
Pizdun
Koji paćenici žive na ovom Klixu.Tačno vidiš da je to grupa drkadžija koja više jedini smisao postojanja vidi u ismijavanju drugih i da ništa ne treba da je vrijedno i sveto.Monitor moraju redovno glancat ko šoferšajbu a tastaturu heftično mijenjaju.Usamljene cyber dušice što kampuju pred monitorom i ništa im više nije dovoljno dobro jer su izloženi obilju slika i informacija, a ništa od toga da istinski opipaju.
Ko nikada nije volio i imao neku podršku u životu bez koje je ostao, onda i ne zna šta ovaj čovjek osjeća.
sto ti izadje hajmo reci negje 95% planete
hahahahahahahahahaha
nije smjesno konju
Jel' rezervis'o sto za dvoje?
Kao neki se ismijavaju nad ovom fotografijom i to uglavnom oni koji žive po nečijim tuđim uputama. Da živite život onako kako vi sami želite možda bi i shvatili ovog čovjeka.
W.E. - Charms (Abel Korzeniowski) https://youtu.be/8QmdTSbz1dQ
Svaki mi je dan ovakav, samo bez pepela, al sam kao pustinjak
skupa je ljubav današnjih žena, nikad škrtije nisu bile
Ja sam samo vagabundooo
A je li popila sok ovaj?
Ovo je fino od njega. Praljka su gladnog rasuli po Mirogoju ahaha
Koga je pitala za dozvolu :) slikati i objaviti !? Jbt....ja bih je tužila.....