Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako se ovaj sajt moze nazvati ozbiljnim???
Nije sajt NEOZBILJAN, nego PUBLIKA!
Sto ne napravis sajt gdje ćeš bit objektivan i gdje neces pisat ovskve članke npr, nego ces raskirnkavat političku i privrednu korupciju sve dok te ne sačekaju 3 4 regala u mraku da ti kažu nesto. Ili ćeš napravit sajt kome je jedini i isključivi cilj klikovi kao i sve novine /mediji ikad? Ovako si za iglama ovako pravis kes. Tvoj izbor je?
Realno, nikakvo žensko, da nikoga ne uvrijedim. Nikakv seksipile, apsolutno ništa da kažem wau.
Sto si to raidla i uzela 2 miliona maraka kad si mogla da radis na kasi za 18.5 maraka dnevno da bi bosnjo bio zadovoljan tvojim životnim odlukama, dabogda nakon ovog dobila na lotu 20 miliona, jer samo glupani kopaju kanale
Tajna uspjeha je u dobrim pripremama, rad rad i samo rad i uspjeh ce doci
kako uopste odluce ko je pobijedio?
Ja ne vjerujem majke mi
Hrvat u Svedskoj organizovao natjecanje, prijavio svoju porno glumicu iz Hrvatske. Samo se ona takmicila i na kraju samo ona pobijedila.
Roditelji su ponosni kćeri!
Sunce ti nenormalno j
Automatski se plasirala na svjetsko prvenstvo, biće tu žestoka konkurencija, sa centimetrima...
Ja imam dizajn za maskotu takmičenja, zove se Spermi
Hoće li biti doček?
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Kakva motivacija za našu djecu! Bravo klix!
Djeca su pametna i ne čitaju Klix
Svaka čast mlada damo
ima posla ko hoce radit
Nama je odavno dno postalo nebo
treba nagradu dati i onima što su je štemali. Ja je ne bih štapom, oca mi
Primi rudu