Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jel vas partner cisti? Jes. Jeli financijski stabilan? Jes. Hoce li te kceri moja? Kaze da hoce. Pa sta cekas pi’ka ti materina?
Novi vakat je donjeo da su čak zene neurednije od muških. Pa onda ostavljaju stvari uvijek na druga mjesta pa sate provode tražeći to. U svojoj tasni se ne mogu snaći 😉
nista ovo sve zaboravite zena kako vam kaze tako bude necete po njenom, poseksa te 2 3 puta i ti pristajes. provjereno
@TvojaCasa nemas ti pojma. Blage veze ti nemas braca, eto iskreno.
@TvojaCasa hej koji si ti ludjak. Pa vidi se da dana staža nemas sa zenama, pa ni sa prostitutkama cak. Jos si ti zelen moje dijete, uglavnom kad budes u nekoj situaciji slicnoj vidit ces sta je zensko, i sta je ona njena stvarka. A ukoliko ne dodjes u takvu situaciju raspitaj se dooooobro, pa ces cut.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Za Zajednički život i useljenje sa partnerom bitno je da imate partnera.
Cuj veoma sam sretna kad podignes prljavu odjecu hahah nabijes peksina nogom odakle je dosao, dozvolis li jednom iskoristavat ce svaki put, isto vazi i za zene :D