Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
cao mala ja sam ramo zelim da kontaktiramo
Kamo srece da su neki muskarci vise sramezljivi.
Ima nas sramezljivih u normalnim granicama ali vi takve necete :D
@maliq53 Necemo ni one nesramezljive bez pokrica. :)
Nice shoes, let's duck :)
Ružnom insanu 100 savjeta ne pomaže
Alkohol :D
Nije problem što je avion u kvaru u zraku, nego završna tačka tog leta i susret sa zemljom. Stid je upozoravajući alarm da ne dođe do katastrofe i kvara u vezi. Nije problem biti bezobrazan, to je najlakše.
Ma djevojke ne vole sramezljive vec neotesane krkane budimo realni, to ih pali
Uvijek su me privlačile cure koje su stidljive/sramežljive naravno ne pretjerano, nego one koje kad izadjes negdje same ti priđu nebi li im platio piće i poslje odveo u krevet da ti ga popuše i da ih pojebeš, takve me djevojke nikad nisu zanimale jer šta će mi to kad može svako je imati, previše su lahke.
@TheBoyFromIpanema Sve te lake proslijedi meni. Adresa poznata redakciji. Unaprijed zahvalan jbč
@TheBoyFromIpanema Muskarce privlace stidljive cure, a kod zena je obrnuto, sto si neotesaniji to si im privlacniji.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nabavi neki solidan auto i ne moram vise da trcis za trebama, one ce da trce za tobom
Nabavi neki solidan auto i ne moram vise da trcis za trebama, one ce da trce za tobom
skupila je noge
Šta god da vam se dešava u ovakvim situacijama, problem nastane kada krene otpor. Osjetite da ste sramežljivi i trošite energiju da pokažete da niste često toneći još dublje. Morate prihvatiti sebe, i morate sebi reći da je ok što ste sramežljivi, ok je ako imate blagi napadaj panike, ok je ako ste se zacrvenili.
Tada izlazite iz komforne zone, identificirali ste problem i možete kvalitetno da se suočite s njim. Vrlo skoro uhvatiti ćete se kako uopće niste sramežljivi koliko ste mislili. Ništa lijepo se ne dešava u komfornoj zoni.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.xxDate.club
Ja sam mlogo stidovan....hoš-neš Bangladeš!😂
Stidljiv si kad nemas sta za ponuditi; pare, inteligenciju, misice, dobar humor, itd.