Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...samo još da sam vidio nešto duhovito...
Nista ja ne skontah!!! Je li to zbog boje moje kose ili nesto drugo ;) :P :D
@Kuna Ehhh, sve su druge dobre, al plava je plava :) :) :)
@Kuna :D :) :) Kako kaže najdraži mi Željko Joksimović: "Šta ću kada volim plavo?!" :) :) :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Isto kao i stranke. Jedno misle, drugo pričaju, treće rade. Mi sve ružičasto vidimo. Samo kada će ova zaljubljenost proći?
ovo cmakanje u javnosti ne kužim, zaljubljenost nije izgovor za neimanje srama..
ja ne mogu da vjerujem kakva glupost od priloga..poenta?
Sranje......al' u boji 😉
Zaljubljenooooo!!! <33333333
evo Dunja .."❤'' ako je za dragog..
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pa htjeli su reći da izgledaju "blesavo". Nije ni čudo ako su dokazali da je u ovoj fazi sužena svijest. Onaj ko nije skužio o čemu se radi neka pogleda dva tri puta. I opet ništa neće vidjeti ako ima suženu svijest. :))))), mislim, ako je zaljubljen neće vidjeti ništa.
ja ne znam šta vividite, ali ja samo vidim idiote oko sebe..i pitam se da li vazi ona stara... s kim si, takav si... ti sunce..
Conco conco...Mmmmmhhhmmm....Cmokara...
...evo još jednog koji je zaljubljen :))
zaljubljeni parovi bi svakako trebali provesti prva 3 mj u spavacoj sobi..dosadni su i Bogu i narodu...sreca pa samo 11% sretnih parova ostaju "ludo zaljubljeni"..jer ljubav blijedi, ako jos niste znali.
...samo 3? ...6 minimum :) ...btw, toni whereabouts?
commie..I don't know..perhaps he's searching for his love (=me)? haahahaha prijedor..jesi bukvalan, holy shit (aaaaah, ovo nisam rekla ca.2 mjeseca, kako je doobrooo)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)