Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nasmijte se uz dnevnu dozu prosječnog Sarajlije.... https://www.facebook.com/pages/Dnevna-doza-prosje%C4%8Dnog-Sarajlije/1546657985579549?ref=hl
Ako je bračni suživot nemoguć iz najrazličitijih razloga čemu ih prisiljavati na tu tamnicu, krajnje nehumano i može samo da izazove kontraefekat i animozitet prema braku i obitelji, ali šta očekivati drugo od religijskih pravila koja datiraju još od prije 500 godina nego nametanje okova, ograničavanje itd.
olahkom razvrgavanju braka su sklone izuzetno privlačne osobe ili izuzetno sebične(vole samo sebe).sama procijeni u koju sortu spadaš.
Ne bih stvarno jer nisam ja tema ovog članka, bojim se da ti olahko sudiš ili bolje rečeno površno shvataš moj komentar, brak se zasniva na uzajamnom poštovanju i razumijevanju a nikako na prisili, izgled tu ne igra nikakvu ulogu po meni, možda po tebi ako stvari gledaš površno i cijeniš nečiju vanjštinu više nego unutrašnjost, zavisi u koju ti sortu spadaš.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ja mislio Sjeverna Kore'a...
Još jedan idiotizam od ove destruktivne religije. Popovima zabranili sex, jednu potpuno prirodnu stvar a oni se onda na dječake prebacili. Nijedna religija od katoličanstva nije više ljudi pobila, porobila i uništila.
nije baš jedina država...i u vatikanu je zabranjen razvod
Došla stogodišnjakinja nas sud i razgovara s jednom službenicom: ‘Dobar dan. Željela bih podnijeti zahtjev za razvod.’ Službenica zbunjeno zatrepće i upita: ‘Pa, vi imate 100 godina – što ste čekali do sada?’ ‘Čekala sam da mi djeca umru da ih ne sekiram.’
..hahahaaaa....brižna majka, nema šta......😉
Jest' vala i ipak došla na svoje ...heheh:))
_____________$$$$$$ ___________$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$$$$$ __________$$$$$$$$$$$$___$$$$$, _________$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$ _________$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$ ______$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$$$ ___$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$$______$$$$$$$$$$$$$$ __$$$$$$$$$$$_________$$$$$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$$_________$$$$$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$$$________$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$ $$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$$$_$$$ $$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$$$$$$_$$ $$$$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$$_$$ $$$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$_$$$$_$ _$$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$$_$_$ _$$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$__$_$ _$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ _$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$ $$$$$$$$$$$$$$__$$$$$$$$$$$$$
Jebiga, kad se stigla i udati i razvesti do 23 godine. Svaka joj cast.
mala kita u muža