Prijatelji godinama
183

Djevojka iz Kalifornije u vezi s bračnim parom, obje žele zatrudniti u isto vrijeme

Klix.ba
(Foto: Klix.ba)
Dvadesetsedmogodišnja Lindsay Schoepf iz Kalifornije u vezi je s bračnim parom Stroup. Brittney i Terryja poznaje od srednje škole, a uskoro planiraju napraviti ceremoniju kako bi svoju nekonvencionalnu vezu ozvaničili.

Govoreći za "Good Morning Britain" kazali su kako se dogovaraju u vezi svih stvari i da vrlo dobro funkcionišu. Cilj im je da zatrudne u isto vrijeme kako ne bi bile ljubomorne jedna na drugu.

Ističu kako su vrlo bliski prijatelji, te da zbog toga nemaju problema u komunikaciji. Svi su odrasli u istom gradu, a Lindsay i Brittney su najbolje prijateljice od srednje škole kada su se Brittney i Terry počeli zabavljati. Nekoliko godina se nisu vidjeli, ali se u 20-im godinama Lindsay vratila u Kaliforniju i uselila s njima. Zajedno su dvije godine.

"Razlog zbog kojeg nema ljubomore je možda taj što je to sve bila moja ideja. Pitala sam se da li takve stvari rade ljudi i kada su nam se razvili osjećaji krenula sam na viši nivo i uradili smo pravo istraživanje. Sada se planiramo obavezati u troje i odgajati djecu zajedno", kazala je Brittney.

Brittney i Terry su zaprosili Lindsay na svoju prvu godišnjicu braka. Od tada sve ide svojim tokom, a trio tvrdi kako se osjećaju sasvim prirodno.

"Mislim da nam se svima razvijaju osjećaji istovremeno i razgovaramo o tome. Nema tajni", kazali su.

Većina članova njihovih porodica prihvatila je ovu odluku, a muškarci na ulici pozdravljaju Terryja i čestitaju mu.

Sve troje imaju tetovaža koje se poklapaju, a predstavljaju ljubav jednih prema drugima. Također, imaju istetoviran trougao koji simbolizuje njihovu vezu.

"Brittney je ta čelična ruka u našoj vezi. Ona ustane i uradi stvari, Terry je slabost, a ja nekada volim ležati u krevetu cijeli dan i to im je uredu. Najveća razlika je u tome što je ona mnogo jača i psihički od njega", kazala je Lindsay.