Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
wow
A Dzeko??????
Dijamant me, kao prirodnjaka, fascinira samo iz naucnog razloga, sastava, formiranja, i osobina. Kao nakit, vise volim srebro ili nehrdjajuci celik. Da bi dijamant zena nosila kao dio nakita, mora imati stila, drzanje i da zna da ga nosi. Sve ostalo je prese*avanje. Isto kao i vjerenicko prstenje, bilo koje. Koja mu je svrha uopste?
@SerbianMafia - I kod nas rudari kao crnci kopaju ugalj, i ginu, zaradjuju hljeb sa sedam kora. Jbg, mora neko. Neko kopa, neko bere lovu. Zakon jaceg. :) Za industrijsku upotrebu se proizvodi sinteticki dijamant. Niko nije lud visekaratni prirodni dijamant, vrijedan milione stavljati na brusilice :D
@SerbianMafia - Easy boy, djed mi je bio rudar.
Dijamanti su najveca prevara.. ne vrijede ni 5% onog kako se prodaju..
u ratu sam dva vjencana prstena zenin i moj dao za dvije riblje konzerve ratnom profiteru #fadile oprosti
Nisi jedini. Sta je porodicnog nakita, nekog i generacijama prenosenog otislo u razmjenu za hranu. :(
da mi je i ovaj od prije sto godina ne bi se žalio